dissabte, 29 d’agost del 2009

Properes curses postvacacionals previstes

Estem a punt d'entrar al mes de setembre i a risc de semblar una mica pedant, d'iniciar una nova temporada de curses després de l'aturada de l'agost. Doncs bé, després d'estudiar el calendari de curses i amb la voluntat de seguir una mica els criteris que us apuntava recentment en un "post" anterior (només faltaria que me'ls passés pel folre a les primeres de canvi), crec que faré les següents:
  • La 9ª Cursa Ciutat de Cervera (10 km) el proper dissabte 5 de setembre a la tarda. Aquesta pot ser un bon test per saber en quin estat em trobo després d'un mes de no participar-hi a cap altra cursa, i també d'un agost en què he preferit "gandulejar" una mica abans que continuar corrent. Així doncs, no crec que m'hagi de capficar gaire per si aconsegueixo un bon registre ja que molt em temo que no serà així.
  • El XXI Cross de l'Ametlla de Merola (10 km) el diumenge 13. Aquesta cursa té l'avantatge que es fa molt a prop de casa i pel que sembla, té força prestigi dins d'aquest món i compta amb la presència de corredors destacats a qui poder fer ombra.
  • La Volta pels volcans d'Olot (13,5 km) el diumenge 27. No sé si qualificar aquesta cursa de "muntanya" però el fet que inclogui la pujada a 4 volcans amb uns quants pendents significatius fa que si més no, jo me l'agafi com a tal. A més, té l'al.licient que si podem reunir-nos els tres potser podrem organitzar una sortida de cap de setmana familiar. En altres paraules, la cursa seria tan sols un pretext.
Per començar de nou no crec que estigui malament. També és cert que he mirat altres curses però és clar, no les puc fer totes. Per exemple, aquí en teniu unes quantes per si us interessen: la "Cursa de la Vinya" de Sant Llorenç d'Hortons (diumenge 6), la "Cursa de l'Esbufegada" de Mollerussa (dissabte 19), la "I Volta la Maria" d'Avià (diumenge 20) i la "Cursa de Bombers" de Puig-reig (diumenge 27). Fins i tot se m'ha passat pel cap participar a la "V marxa de la Diada" a Fenollet, Puig-reig (divendres 11 de setembre) amb dos recorreguts de 18 i 30 km i prendre-m'ho com una mena de preparació per a una possible futura marató. Però suposo que si dos dies després vull córrer a l'Ametlla, les dues en un mateix cap de setmana ... "como que no".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada