dilluns, 23 de març del 2009

Anem cap a l'Anoia (1)

La sisena prova ha estat la "15 Cursa Popular Vilanova del Camí", un desplaçament molt més proper després de les dues anteriors curses. Vam participar (va venir també el company Xavi) a la modalitat de 10 km i dic això perquè simultàniament hi havia també la sortida de la cursa de 4,7 km. Aquí hi ha una de les dues crítiques que he de fer ja que el fet de coincidir corredors d'ambdues curses va crear una certa confusió i la gent que com jo aspirava a fer una certa marca, va haver d'esquivar en el tram inicial del recorregut altres persones -sobretot infants- que anaven amb un esperit molt més lúdic. La segona qüestió que no em va agradar gaire -sempre d'acord amb el meu parer- és que aquest tram inicial passava per una zona habilitada com a pàrquing de cotxes al costat del riu (Anoia), amb la qual cosa vam haver de "sortejar" més d'un per no ensopegar-hi. He de reconèixer, però, que des de l'organització em van dir que fer les dues sortides simultàniament responia al caràcter "popular" de la cursa i al goig que feia veure tothom alhora al punt de sortida. Per tant, entenc perfectament els arguments i res a dir. Per a una altra edició, procurarem sortir des de la primera línia.

Després, però, un cop travessat el riu la cursa va transcórrer sense cap problema. Fins el 5 km. vaig anar força bé però després, entre aquest i el 6è km. hi havia una pujada que se les portava. Fins i tot, jo i uns quants més vam fer un petit tram caminant perquè suposo que devíem pensar que anàvem més ràpids d'aquesta manera que no pas corrent. Tot plegat, el temps marcat va ser de 46':19", tot i que li hem de treure uns 20 segons que va ser el temps que vam trigar en passar per la sortida.

Al final, a recollir la bossa de regal amb una samarreta que sense ser tècnica, fa goig de veure-la posada, sobretot pel seu color fúcsia tan cridaner.

Si voleu veure el recorregut de la cursa amb una mica més de detall, cliqueu a la icona d'aquest programa (mapmyrun) i el podreu visionar tant en format de mapa com d'imatge satèl.lit:

View Interactive Map on MapMyRun.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada