divendres, 2 d’octubre del 2009

Blogs La Vanguardia: un petit moment de glòria

Quina sorpresa m'he endut; ha estat publicar el darrer escrit i tenir un pretext per publicar-ne un altre que, a més, segueix amb la temàtica. Són d'aquelles casualitats de la vida que de tant en tant, bufen al teu favor. M'explico: aquesta breu entrada és per fer-me una mica el "vanitós" i anunciar-vos que aquest blog ha estat el destacat en l'edició digital d'avui divendres a la secció de blogs del diari La Vanguardia. Evidentment no és res de l'altre món i ni molt menys aniré avui a dormir amb un somriure més gran del que ja acostumo a fer. Però per què negar-ho? M'ha fet gràcia. Per molt discret que un sigui (i jo me'n considero, tot i el blog obert a tothom) no conec ningú a qui no li agradi que, de tant en tant, es parli d'ell (suposo que bé) o que algun mitjà de comunicació se'n faci ressò. I si és un diari d'abast nacional (i gosaria a dir també mundial mitjançant l'Internet) ho creu convenient, doncs aleshores ... perquè ens hi hem d'oposar? Crec que seria una mica (o molt) d'estúpids! Al cap i a la fi, si un té un blog se suposa que espera que el consulti molta gent i la seva aparició en aquest diari pot facilitar la seva difusió entre un nombre de persones molt més ampli.

Desconec els criteris dels responsables de la secció del diari per destacar avui el blog Marathon Man. Suposo que el primer pas és escriure'ls un missatge electrònic anunciant-lo i descrivint el seu contingut (que de fet és el que podeu llegir a la secció) i el segon és, i crec no equivocar-me, que cal que alguns dels seus comentaris enllacin amb alguna notícia publicada pel diari. Després, un servei de ping i un motor de cerca de blogs que hi connecta directament anomenat Twing farà que aparegui a La Vanguardia.es. Res, tot plegat un petit moment de "glòria" cibernètica que no farà que em replantegi la meva vida. Ara bé, us imagineu que a partir d'ara es multipliquen les visites i esdevingui un dels blogs més visitats? Ja hi puc posar anuncis i amb els ingressos que n'obtingui viure de renda. Seria la rehòstia!

En qualsevol cas, us recomano que de tant doneu una ullada a aquesta secció perquè podeu trobar blogs realment interessants i "currats", per suposat molt millors que aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada