dimecres, 3 de març del 2010

Preparant la Marató: dorsal

Ja disposo d'un dels requisits imprescindibles per participar a la Marató de Barcelona, com és el dorsal, el 8558. Capicua! No sé si això és un senyal i si fos el cas, com interpretar-lo. Us aconsello que el retingueu a la memòria perquè qui sap si està predestinat a fer grans gestes, com guanyar la cursa -vés a saber si sóc el "tapat"- o per contra, arribar fora de control o ni tan sols creuar la meta perquè m'hagi retirat abans. Si més no, no estaré sol perquè a més dels col.legues de patiments serem l'esgarrifosa xifra de gairebé 12.170 atletes, superant de llarg el nombre de l'any passat (9.752). Serà per mi, i amb diferència, la cursa més multitudinària en què hauré participat fins ara i aquí sí que es podria aplicar allò de "buscar una agulla en un paller" o d'intentar trobar en Wally. Penseu que el seu creixement ha estat espectacular si ens fixem en les darreres edicions, passant dels poc més de 4.400 maratonians el 2006 a superar els 9.100 l'any 2008. I a més a més, sembla que té molta tirada a fora perquè més o menys el 50% dels corredors són estrangers, dels quals crec que el grup dels francesos és el més important (suposo que la proximitat també hi té molt a veure). Per tant, no ens haurem d'estranyar si acabem fent qms. en mig d'una mena de torre de Babel; sempre tindrem alguna cosa a fer com practicar l'idioma, fer noves coneixences i anar deixant passant el temps, abans d'enfilar la meta. Us convido, doncs, a entrar al Web de la prova i repassar les diferents nacionalitats d'entre les 609 pàgines del llistat d'inscrits. A veure si ho enllestiu abans que comenci!

Ara és qüestió de recollir el pitrall el divendres o dissabte abans a la Fira del Corredor, la qual cosa fa una mica de mandra. Però és el que hi ha!

4 comentaris:

  1. Xavi Marzo (ex alumne)3 de març del 2010, a les 17:11

    Hòstia Joan Carles! El dissabte serà un gran dia! Ja tinc ganes de llegir les teves impressions sobre la teva pèrdua de la virginitat maratoniana.

    Que sàpigues que m’he apuntat molt bé els consells per la marató, algun dia no molt llunyà espero participar-hi. Porto tres mesos d’entrenament continu, faig tirades (això ho he aprés del teu lèxic maratonià!xD) d’uns 10 kilòmetres en 50 minuts més o menys, a un ritme que em resulta bastant còmode, 5 dies a la setmana de bon matí, “por la orilla der río Guadarquiví!”. jajaja ¡¡La veritat és que això enganxa!!

    Tot i que primer de tot hauré d'afrontar una mitja.

    Molta sort nanu!

    ResponElimina
  2. Ei Joan Carles! Veig que a partir del dissabte hauras de canviar el teu escrit inicial del blog, aveure que tal t'estrenes Maratonman! Ara s'haura de veure quines son les conclusions... Que hi hagi molta sort! Salut!

    Llorenc

    ResponElimina
  3. Hola Xavi, quina sorpresa de retrobar-te de nou. Ja m'arriben veus que ets el nou rei de la taifa de Sevilla. M'alegro molt que també t'hagis aficionat a això de córrer (la veritat és que enganxa si les lesions et respectin). Pel que dius dels teus entrenaments, ja veuràs com d'aquí poc aconseguiràs baixar els temps en curses de 10 km. I pensa que després d'haver-ne fet unes quantes, el pas cap a la mitja és fàcil. Has de pensar que només és el doble de distància.

    Gràcies pels desitjos i també per seguir el blog.

    Hola Albert,

    Pel que dius semblaria que el tema proposat s'ajusta del tot al que es proposa a l'exercici. Assegura't abans que disposes de prou informació com per fer un informe solvent i amb garanties i que el turisme és un sector "passiu".

    Seguim en contacte,

    Joan Carles

    ResponElimina
  4. Hola Llorenç, mercès també pels teus bon desitjos. Ja veurem si després del diumenge tindré pretext per canviar el nom del blog o, de moment, queda com està ara.

    I tu què, no t'animes? Gràcies i seguim en contacte.

    Joan Carles

    pd: per cert, dona'm l'adreça del teu blog que l'he perduda,

    ResponElimina