dijous, 25 de març del 2010

Pride Barcelona 2010

Observareu al menú de l'esquerra una imatge enllaçada a una pàgina web que hi serà durant unes quantes setmanes, si més no fins que finalitzi l'acte a què fa referència. Val a dir d'entrada que no té res a veure amb cap cursa en concret ni amb el món de les curses en general. Més aviat és tracta d'una exposició fotogràfica d'un molt bon col.lega meu que, des de la modèstia d'aquest blog i la seva escassa "visibilitat", he cregut oportú fer-ne promoció (amb el seu permís, és clar). Es diu Jordi Cohen i ha fet de la seva gran afició a la fotografia (ja demostrada amb escreix quan de joves fèiem alguns interrails) un modus vivendi. En aquest Web podeu veure la seva trajectòria, premis rebuts, exposicions, etc. Vaja, com aquell qui diu, un crack del clic. En aquest cas, l'exposició porta per nom Pride Barcelona'09 i recull un conjunt de fotografies de la desfilada de l'Orgull Gay de l'any passat i s'inaugurarà amb motiu del Saló Internacional de Turisme a Catalunya i la podreu veure al Pink Corner de la Fira de Barcelona. Les dates són del 15 al 18 d'abril i després, fins el juny, s'exposarà a diferents sales de Catalunya. Per cert, la inauguració no és a les 18:00h sinó que s'ha avançat a les 13:00h! Preneu-ne nota per si us interessa.

Aquesta exposició té lloc en el marc del Pride Barcelona’10, la que diuen és la jornada més important de tota la Mediterrània per refermar l'orgull de ser gay i lesbiana. Segons la ressenya, "30 asociaciones, empresas y toda la comunidad LGBT se ha unido para organizar un nuevo Orgullo en Barcelona que durante más de una semana ofrecerá cultura, deporte, debate, ocio y fiesta. Una celebración de carácter popular y sin ánimo de lucro que mostrará lo mejor de la ciudad y que se extenderá por las principales poblaciones de Cataluña, en una acción de gran visibilidad. Por segundo año, Barcelona acogerá el desfile del Orgullo Gay, llenando las calles del centro de la ciudad con gente de todo el mundo, carrozas y artistas, celebrando el mayor festival LGBT del Mediterráneo". Si accediu al Web podreu veure més informació del recorregut de les desfilades i activitats; sobre aquestes hi ha un apartat dedicat a les esportives però hores d'ara encara no hi ha res d'introduït. No sé si hi ha previst fer alguna cursa "gay"... I com no podia ser, també té el seu grup d'admiradors al Facebook .

Tot plegat, que si voleu veure una molt interessant exposició fotogràfica no us podeu perdre aquesta i de pas, una visita al Saló de Turisme per si encara no teniu decidit res sobre les vostres properes vacances.

4 comentaris:

  1. Hola!

    Està bé posar d'altres coses a banda del pur "entrenament" i curses. He fet un cop d'ull i Déu n'hi do les fotos. Algunes temàtiques no m'acaben de, però hi ha fotos molt i molt bones. a mi m'agrada molt la fotografia i sé el que pot costar un bon enquadrament. Hi ha molt de "curro" en les seves fotografies. Felicita'l de la meva part.

    ResponElimina
  2. Hola Raúl,

    Doncs sí, de tant en tant hem de donar entrada a altres qüestions però sense passar-nos perquè si no el blog perdrà el seu fil temàtic. Jo, sense ser res entès en la matèria, crec que les fotos són molt bones (vaja, a mi m'agraden). Si t'agrada la fotografia, ja saps què pots fer, passar-te per l'exposició.

    Salutacions i seguim en contacte.

    ResponElimina
  3. Gràcies per les recomanacions culturals. En aquest cas sobre una de les meves passions, la fotografia.
    Prenc nota!!!

    ResponElimina
  4. Doncs me n'alegro que t'interessi. Per això fem els escrits, perquè arribin a la gent.

    Salutacions.

    ResponElimina