dimarts, 30 de març del 2010

Curses per al mes d'abril

Estem a les acaballes del març i per tant és hora de començar a rumiar en les possibles curses que podríem fer a l'abril i/o que ens han cridat més l'atenció, bé per la distància, el lloc, el tipus, etc. Com ja he dit sempre que faig aquest tipus d'escrit, el que ve a continuació no és més que una previsió i pel que estic veient als darrers mesos, i com diuen en castellà, de vegades "del dicho al hecho hay trecho". Val a dir també que des del punt de vista de les curses, aquest abril serà un pèl més curt perquè no compto el seu primer cap de setmana, doncs en coincidir amb els dies forts de les festes de Setmana Santa, no crec que en fem cap. Prou feina tindrem en evitar caure en la temptació del pecat de la gola i no menjar més pastissos de Mona del compte. No sigui que després haguem de fer sessions extres de penitència.

Així doncs, algunes de les curses a tenir en compte són les següents:
  • 2ª Cursa de Muntanya Berga-resort, el 10 d'abril. Ja sabeu que aquest tipus de curses no són les meves preferides però tampoc ens hem de tancar en banda i de tant en tant, va bé fer-ne alguna. Aquesta, per distància i desnivell em recorda a la passada cursa dels volcans d'Olot. A més, després d'acabar ja ens podríem quedar a fer un bon sopar en aquest complex turístic perquè s'hi menja bé.
  • II Raid Catalunya Central, el 17 d'abril a Gironella. Ja us en vaig parlar no fa gaire com una opció a tenir en compte per fer una prova del tot diferent. Aquesta combinaria una cursa a peu, en BTT, orientació, caiac i ràpel. Si l'acabem fent, ja veurem com ens en sortim. Qui sap si després d'aquesta ens aficionarem a les proves de decatlhon.
  • I per al darrer cap de setmana del mes (diumenge 25), les opcions són vàries i molt interessants. Posats a escollir, potser ja serà el moment de fer una mitja marató, després de la marató de Barcelona. En aquest cas, trobaríem un parell a en terres gironines; en concret, la Mitja Marató de la Garrotxa (Olot) i la de Tossa de Mar. El que passa és que ambdues tenen un perfil una mica trenca-cames.
Com sempre, hi ha altres opcions que són bones alternatives i aquí en teniu unes quantes: els 10 km de Girona l'11 d'abril (que ja vaig fer l'any passat i em va sortir força bé des del punt de vista del temps final); el Cros de Sant Jordi de Navàs el 24 (que no vaig córrer perquè justament, l'endemà havia de córrer a Girona); i la mitja marató de Lleida. I no cal descartar l'opció de fer alguna caminada i a més, ben a prop (se'n fan a Navàs, Navarcles, Berga, Sallent i Sant Joan de Vilatorrada). Això sí, abans ens assegurarem que es pugui fer corrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada