dijous, 3 de març del 2011

Marató BCN: divertit apunt previ

Abans de la cita de la marató del diumenge a Barcelona, no està de més treure'ns de sobre els nervis amb una recurs com el que us adjunto. No és que estigui nerviós perquè ja he dit més d'un cop que aquesta cursa no ha de ser la meva però com a qualsevol altra mitja marató que he fet, no és qüestió tampoc d'agafar-s'ho com si féssim una passejada. La idea és acompanyar el company Jordi a partir de la segona meitat de cursa, esperant que amb 21 km. a les cames, baixi després el seu ritme. De fet, l'any passat va fer un fantàstic temps de 3:30h en la seva primera participació i en la segona meitat el seu ritme va ser d'uns 5'/km. la qual cosa vol dir un temps de 105 minuts per a una mitja marató, o el que és el mateix, 1:45h. Per tant, un temps que crec és bastant assumible per a les meves modestes capacitats, bo i més tenint fresc encara el referent de la cursa de Balaguer, que el recorregut de Barcelona és pla i que presumiblement el fet que estigui més fresc que la majoria de corredors serà un bon al.licient. Com es diu en aquests casos, no hi ha res millor per córrer amb més alegria que recollir "cadàvers" pel camí.

Però bé, ja veurem com va tot plegat i ara tot el que diguem seran pures especulacions. Però si voleu una primícia us diré que al final, tant jo com el Xavi correrem amb dorsal. I al que anava en l'inici d'aquesta entrada: us deixo un vídeo dels que circulen pel YouTube d'un tal James Jarvis, il.lustrador i dissenyador de joguines britànic i que si li dediqueu uns quants minuts veureu que reflecteix amb total exactitud, i en una sola sessió, tot el que li passa a un persona quan surt a córrer. És bastant curiós i si aquest tal Jarvis no és un corredor popular, la veritat és que ho ha clavat.



Doncs bé, abans de la marató us regalo aquest breu vídeo. Gaudiu-ne i sort per al diumenge.

4 comentaris:

  1. Hauràs de fer una foto al vostre dorsal. El vídeo molt divertit! sort per diumenge!

    ResponElimina
  2. El dorsal d'una marató bé val que quedi immortalitzat, encara que sigui només la segona. I sí, el vídeo molt divertit. O bé aquest paio és un corredor molt experimentat i sap ben bé què ha dibuixat, o bé si no ho és s'ha sabut documentar molt bé.
    Gràcies.

    ResponElimina
  3. Coneixia l'animació arrel del muntatge amb el poema "Esos locos que corren" que també corre per la xarxa. Si no l'has llegit, pots fer una ullada a:
    http://quinslimits.blogspot.com/2011/01/esos-locos-que-corren.html

    ResponElimina
  4. Joel, moltes mercès per l'apunt i com diu el Jaume a l'entrada del teu bloc, una molt encertada descripció.
    Gràcies.
    Joan Carles

    ResponElimina