dissabte, 4 de setembre del 2010

La sequera s'allarga: maleïda lesió!

Sí, continua la sequera! Si l'agost el tancàvem amb cap cursa al sarró i només fent alguna que altra sortida per Manresa i Olite, aquest primer cap de setmana de setembre seguirem fent bondat. El motiu és ben simple: sóc un "iaio" i tinc ambdues cames una mica tocades, ara una, ara l'altra, i m'explico: si a les darreres setmanes em queixava del tendó dret les molèsties s'han estimat més canviar de cama i han anat al planxell de l'esquerra. El passat dissabte, en plena festa major de Manresa, vaig optar per sortir a trotar una mica i vaig haver de tornar caminant cap a casa i amb la cua entre les cames, amb el diagnòstic d'una contractura d'aquelles que te'n recordes. Vaig deixar passar uns dies, pensant que amb descans se'm passaria però veient que el meu optimisme no acabava de complir-se, vaig optar per posar-me en mans d'una fisioterapeuta. I mai millor dit perquè els massatges que em va fer no eren, precisament, relaxants. És ben bé que vaig pagar per, podríem dir, una sessió de "masoquisme" ja que durant una bona estona no veia més les estrelles (talment com els personatges dels dibuixos animats quan reben una bona clatellada).

De totes formes, i fent ús d'aquella expressió que es va posar molt de moda fa un temps entre la gent que feia esports durs, no pain, no gain. Després que les seves mans anessin cama amunt, cama avall (mmm!!!) sembla que el problema del tendó està bastant resolt (ajudat també per uns quants exercicis casolans de rehabilitació) mentre que pel que fa al del panxell, potser serà una mica més complicat de resoldre. Ja em va avisar que passarien uns dies i tot i que no m'ha prohibit córrer (per provar-me) sí m'ha recomanat que m'ho prengui amb calma. Dit i fet, aquest matí hem sortit jo i el Frans a trotar i he pogut comprovar com de dur és córrer mig coix -fins i tot m'he aturat un moment perquè em pensava que m'acabaria trencant del tot. Esperem, però, que a la propera visita -dijous vinent- la cosa hagi millorat i puguem deixar enrere aquest refotut assumpte.

Tot això fa que la previsió de curses que vaig fer fa unes setmanes per aquest mes de setembre se n'hagi d'anar en orris, parcialment. Avui mateix (dissabte) hagués pogut escollir entre la cursa de Cervera i la de Matadepera o la mitja marató de Sabadell per demà (diumenge) però ja tenia clar que no en faria cap d'aquestes tres, doncs no estic en condicions d'afrontar-les amb una certa "dignitat" i hi ha un elevat risc que prengui mal. Total, per a què jugar-se-la si de curses n'hi haurà un munt per escollir. I per a la setmana vinent les perspectives tampoc són gaire bones ja que per un motiu o un altre, crec que al final tampoc optarem per cap cursa. Entre una festa, una possible "fugida" de cap de setmana i que, sobretot, crec que serà millor allargar el període descans i recuperació, no veig gens viable participar ni a la cursa de la Diada de Térmens ni a l'Ametlla de Merola. Deixant de banda el tema de la lesió, en el primer cas potser massa lluny (entre Lleida i Balaguer) i en el segon potser tampoc val gaire la pena havent-la fet l'any passat i tractant-se d'un recorregut que es repeteix en dues voltes (això sí, segueixo creient que la seva organització és de les millors que hem vist i que qui no hi hagi anat tard o d'hora l'ha de fer). A més, no són dues curses precisament barates ja que en ambdues hauria de pagar 15€ (bé per un recàrrec de 6€ per fer la inscripció fora de termini, bé per no tenir xip propi).

Així doncs, si la cosa no s'estronca ho haurem de deixar estar per a la segona quinzena de mes en què crec que faré la cursa de l'Esbufegada (a Mollerussa) o l'endemà la de Calldetenes (i qui sap si totes dues!). I per al darrer cap de setmana de mes, ja estem d'acord en repetir la dels volcans d'Olot.

9 comentaris:

  1. Joan Carles. La paciència t'ha d'ensenyar el camí... Crec que és l'únic que se m'acut "receptar-te". Reconec que encara no ho tingut la mala sort d'una lesió i no sé el que és, però deu ser dur.
    El millor és prendre-s'ho amb calma, intentar aconseguir una bona forma física i pas a pas arribar a les primeres fites, que la temporada és molt llarga.
    Per a mi, la temporada anterior encara no ha acabat...ja que començo vacances a l'octubre, o sigui que estic força fluix i començaré a entrenar fort al novembre...farà menys calor com a mínim.

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Hola Raúl, comences amb una frase que m'ha recordat al "pequeño saltamontes" (és a dir, Kung-fu) rebent una lliçó del seu mestre. Tens molta raó, sobretot en el cas d'aquestes lesions que no són gaire greus però que poden ser repetitives, la paciència és la millor medicina. Això sí, fot una mica haver d'estar aturat per aquesta qüestió. És més difícil d'acceptar-ho que si no fos per quelcom més greu (p.ex. el trencament de vés a saber què). Creuo els dits perquè tot i així, això no passi.

    Que vagin bé les vacances i carrega les piles bé.

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Doncs és una llàstima no trobar-te a l'Atmella.
    Per cert, m'agrada molt el teu blog. És nota els teus antecedents de l'Omsi, jeje

    ResponElimina
  4. Sí, és una llàstima perquè amb l'experiència de l'any passat, crec que és una cursa que val la pena fer més d'un cop. M'alegro que t'agradi el blog i que el segueixis i sí, a l'Omsi (per als que no ho entenguin, suposo que deus referir-te al col.legi Oms i de Prat) em van ensenyar molt i molt bé. És clar que abans eren altres temps.
    Per cert, ens coneixem?

    Salutacions

    ResponElimina
  5. El 12 de novembre de 2019, vaig rebre una carta de divorci de la meva dona per la meva infidelitat al nostre matrimoni durant els darrers 6 mesos. Vaig viure dues setmanes en desesperació i confusió fins que Alejandro Martínez em va presentar al Dr.Pellar després d’explicar-me la meva situació. El doctor Pellar em va fer entendre que quan hi ha vida hi ha esperança i la meva esperança de recuperar la meva dona va tornar a la vida. El doctorPellar em va preparar per a un poderós encanteri d’amor després de contactar amb ell. I en 24 hores, la meva dona va tornar a casa i em va demanar que l’acceptés i vaig rebre una trucada del meu advocat per informar-me que la meva dona havia retirat el cas del divorci. Em va sorprendre i no m’ho podia creure. No és un miracle? Ajudeu-me a donar les gràcies a Dr.Pellar per la seva tremenda ajuda i per a aquells que necessiten ajuda no heu de dubtar a contactar amb Dr.Pellar a través del correu electrònic drpellar@gmail.com perquè us resoldrà el problema. Transmetre.
    Com reconstruir la confiança trencada
    Com superar el passat
    Com tractar amb "No t'estimo"
    Com arreglar el vostre matrimoni
    Com arruïnar la seva aventura
    Com evitar una separació
    Com tornar a connectar amb la teva parella
    Com perdonar i ser perdonat
    Com canviar la vostra parella
    A més de 5 avaluacions matrimonials
    (1) Si vols que el teu ex torni
    (2) si sempre teniu mals somnis.
    (3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
    (4) Si vols un fill.
    (5) Cures d’herbes
    (6) Voleu ser ric.
    (7) Voleu que el vostre marit / dona sigui vostra per sempre.
    (8) Si necessita ajuda econòmica.
    (9) Deixa que la gent obeeixi les teves paraules i compleixi el seu desig (10) Resolució de casos E.T.C
    Si necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb Dr.pellar per trobar la millor solució als vostres problemes, poseu-vos en contacte amb Dr.Pellar a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com

    ResponElimina
  6. Gairebé vaig perdre la vida quan vaig descobrir que el meu marit estava veient una altra dona perquè no podia donar-li un fill durant 9 anys del nostre matrimoni. Em va trencar el cor i vaig començar a navegar per Internet per trobar una solució i vaig descobrir el doctor Pellar en un article escrit per (Elizabeth). Vaig contactar amb el doctor Pellar a través del correu electrònic a drpellar@gmail.com i li vaig dir tot el meu dolor. El doctor Pellar em va dir que el meu marit tornarà a les 24 hores i que quedaré embarassada d’aquí a un mes quan torni el meu marit. No crec en l'encanteri, però només ho intento i vaig obtenir el resultat tal com ho va dir i avui, el meu marit i jo tornem a ser irrompibles amb la nostra noia a qui anomenem (JOY). És possible que estiguis passant per l'infern ara, però et dic que no durarà per sempre perquè el doctor Pellar és aquí per ajudar-nos a tots. Podeu xerrar amb ell al seu correu electrònic drpellar@gmail.com per obtenir una solució permanent.

    ResponElimina
  7. la meva història és molt especial i única, no com els molts anuncis que sempre veieu a Internet, també vull ser 100% honesta i sincera per a vosaltres que mai no hi pugui haver cap encanteri a Internet que us ajudi a recuperar la vostra COMPLETA. TU, tret del doctor Sango, ja que per si sol és 100% eficient, dinàmic i molt fiable perquè el 99,9% de la resta de rodes ortogràfiques no són reals i mai no us poden ajudar a resoldre els vostres problemes, sinó que complicaran el vostre estat actual D'acord. i poseu-vos en contacte amb Doctor Sango. EL MEU PROPIA ARTICLE / EXPERIÈNCIA HA DE SER: Em dic Niko Dominic. Voldria compartir el meu testimoni amb el gran públic sobre el que aquest home es deia Doctor Sango, acabat de fer per mi, aquest home acaba de tornar-me la meva perduda Ex WIFE amb el seu gran encanteri. Em vaig casar amb aquesta dona Julie, perquè portem més de quatre anys junts i ens estimem, però no em podia quedar embarassada i també donar-li tot el que necessitava. Ella em va deixar i va dir que ja no podia continuar. Ara estava buscant maneres de recuperar-lo fins que el meu amic em parlava d’aquest home i em donés un correu electrònic de contacte. Correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com PODEU UTILITAR ALGUNS PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB ELL O NO CREU. Quan vaig contactar amb aquest home sobre els seus problemes, va preparar aquest encanteri i em va portar Juillet i un mes després es va quedar embarassada de mi

    ResponElimina
  8. Si us plau, llegiu i poseu-vos en contacte amb el doctor Sango si necessiteu un fort encanteri d’amor per resoldre una relació trencada.
    Quan tenia sis mesos d’embaràs amb el meu segon fill, em vaig divorciar del meu marit. Des que el nostre nadó va quedar embarassada, estàvem en desacord i discutint, ja no tenia cap amor ni confiança en ell, així que es va divorciar de mi. I amb tots aquests xiulets, vaig intentar tots els mitjans diferents per recuperar-lo, i també vaig provar unes rodes màgiques diferents al meu país, però cap d'ells va poder tornar a mi. Només el doctor Sango va garantir una recollida urgent de 48 hores de màgia i em va assegurar que el meu marit tornaria a estar amb mi. Us escric per agrair i agrair-vos per complir la promesa i per utilitzar el vostre talent i gran força per portar-lo a casa. Em va encantar saber que vostè està especialitzat en vincle d’amants. Gràcies, senyor, per ajudar-me a passar pels pitjors moments de la meva vida, per ser un mag màgic tan gran i per donar-me la màgia de l’amor que em va provocar tanta alegria durant el meu matrimoni. El meu marit ha tornat i em va prometre que no em tornaria a deixar mai més. Si teniu dubtes de les seves capacitats, creieu-me. Hauríeu de ser capaç de fer-ho. Resulta de manera que ni tan sols podríeu imaginar. Si ara ets més fort i necessites una relació amorosa forta i urgent per tornar l’amable contacte amb el doctor Sango és l’única resposta per restaurar una relació o matrimoni trencats. contactar amb Doctor Sango mitjançant aquest correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponElimina
  9. Si us plau, llegiu i poseu-vos en contacte amb el doctor Sango si necessiteu un fort encanteri d’amor per resoldre una relació trencada.
    Quan tenia sis mesos d’embaràs amb el meu segon fill, em vaig divorciar del meu marit. Des que el nostre nadó va quedar embarassada, estàvem en desacord i discutint, ja no tenia cap amor ni confiança en ell, així que es va divorciar de mi. I amb tots aquests xiulets, vaig intentar tots els mitjans diferents per recuperar-lo, i també vaig provar unes rodes màgiques diferents al meu país, però cap d'ells va poder tornar a mi. Només el doctor Sango va garantir una recollida urgent de 48 hores de màgia i em va assegurar que el meu marit tornaria a estar amb mi. Us escric per agrair i agrair-vos per complir la promesa i per utilitzar el vostre talent i gran força per portar-lo a casa. Em va encantar saber que vostè està especialitzat en vincle d’amants. Gràcies, senyor, per ajudar-me a passar pels pitjors moments de la meva vida, per ser un mag màgic tan gran i per donar-me la màgia de l’amor que em va provocar tanta alegria durant el meu matrimoni. El meu marit ha tornat i em va prometre que no em tornaria a deixar mai més. Si teniu dubtes de les seves capacitats, creieu-me. Hauríeu de ser capaç de fer-ho. Resulta de manera que ni tan sols podríeu imaginar. Si ara ets més fort i necessites una relació amorosa forta i urgent per tornar l’amable contacte amb el doctor Sango és l’única resposta per restaurar una relació o matrimoni trencats. contactar amb Doctor Sango mitjançant aquest correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponElimina