dilluns, 26 de juliol del 2010

Mont Blanc: darrer serrell

El company Frans m'ha passat, finalment, l'enllaç de la pel.lícula que es va gravar amb motiu de l'expedició que van fer fa unes setmanes al Mont Blanc, i de la qual ja us n'he fet dos escrits. L'enllaç us porta a 6 vídeos penjats al YouTube amb una durada total de gairebé 57', titulats "Mont Blanc, el gran reto". El seu descriptor és prou aclaridor de l'esperit de l'expedició, "Las aventuras de un grupo de aficionados a la montaña, unos con más y otros con menos experiencia, que intentan su primera ascensión al Mont Blanc". L'enllaç és aquest. Si no teniu res millor a fer i voleu passar una estona entretinguda veient imatges espectaculars i algunes certament divertides, us el recomano.

Suposo que per a molta gent els resultarà un vídeo més dels centenars de milers que deuen estar penjats a Internet, ara que tothom pot publicar qualsevol cosa amb un simple ordinador que disposi de connexió i des de llocs, fa poc, insospitats (biblioteques, bars i cafeteries, un carrer, hotels, etc.). Per tant, no espero que els seguidors del blog s'abraonin davant el monitor i deixin de fer el que tinguin entre mans. Però és clar, entendreu que jo hi mostri una certa afinitat i predilecció i me'l miri amb uns altres ulls, tot i que no hi vaig ser. Però suposo que per a la gent que estigui ficada en el tema del muntanyisme els hi deu ser d'un cert interès. Aprofito l'avinentesa per acompanyar aquesta breu entrada amb una imatge que inclou els principals punts de referència de la zona i l'ascensió.

Per acabar potser us interessa llegir aquests altres escrits relacionats:

1 comentari:

  1. Hola Francesc, mercès per la informació tot i que no sóc pas usuari del TRAM. Coincideixo amb tu, però, que aquests Campionats són un gran esdeveniment (no sé pas si històric!).

    Gràcies.

    ResponElimina