dissabte, 18 de juny del 2011

De curses gratuïtes i descripcions

Ja sabem que no hi ha duros a quatre pessetes, que avui dia ningú regala res a canvi de res i que allò que és més car no té perquè ser més bo i per contra, de vegades podem trobar agradables sorpreses darrera de preus més baixos. Començo aquesta breu entrada per dir que fa uns quants dies em van passar un enllaç que té un títol prou explícit -curses gratuïtes- com per fer-li una ullada de tant en tant. En aquests temps tan difícils per a molta gent, i ja que més d'un cop hem criticat en aquest bloc el preu excessiu d'algunes curses i la preocupant tendència a l'encariment de les subscripcions, és molt d'agrair que hagi gent que dediqui el seu temps a fer un llistat de les curses que es fan i es desfan a Catalunya i per les quals no cal acoquinar res. Si hi entreu veureu que predominen les curses inferiors a 10 km. i una bona part inclouen l'enllaç corresponent. De totes formes, si esteu interessades en alguna en concret no estaria de més que verifiquéssiu les dades, no sigui que s'ho hagin rumiat i hagin decidit deixar aquest "selecte club" de curses gratuïtes.

I acabo l'entrada -ja us he dit que seria breu- amb un altre enllaç que és molt útil per aquella gent que vulgui tenir una informació "diferent" de la cursa, més enllà del perfil i altres dades tècniques. Es tracta d'un bloc on l'autor descriu allò que li sembla més interessant del recorregut de certes curses com una manera d'afegir-hi valor i una estratègia per alleugerir l'esforç mentre es corre (tot i que com ell mateix reconeix, després no se'n recorda de gairebé res). Tant per a ell com a la resta de gent que participa en la cursa, és una manera de saber una mica d'història pels indrets per on es passa. Us convido, doncs, a entrar-hi i ja que demà serem a Lleida per fer la cursa dels Templers, aprofiteu l'avinentesa per llegir el text que en parla.

Per cert, sapigueu que aquests dos enllaços són d'una persona que és un referent en el món de les curses populars de Catalunya, i de qui ja en vaig parlar amb motiu de la Cursa de Cantonigròs. Es tracta, com ja haureu endevinat, d'en Miquel Pucurull. Gràcies per il.lustrar-nos un cop més.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada