diumenge, 18 de setembre del 2011

Premis Blocs Catalunya: FINALISTA!

Donc sí, l'organització dels Premis Blocs Catalunya va anunciar que aquest passat divendres faria pública la llista dels blocs finalistes del certamen d'enguany i dit i fet. Al migdia vaig assabentar-me que Marathon man és un dels tres finalistes en la categoria de "personals" i dins el grup de blocs esportius. I tot i reconèixer que tenia la intuició que passaria aquest primer tall -ves a saber-ne el motiu- tampoc les tenia totes perque com ja vaig dir en una entrada anterior sobre el tema, han estat 22 els blocs esportius amb què he hagut de competir. Per tant, el primer que he de fer és agrair -i amb molt de gust- tota aquella gent que ha dipositat la confiança i el vot en aquest bloc, i espero no decebre-la en la decisió final que prengui el jurat. Així doncs, MOLTES GRÀCIES a tothom.

Segon, tot i que ja està prou ben explicat en la web de la Stic.cat, us resumeixo quin ha estat el procediment de selecció dels finalistes: per a cada classificació temàtica se n'han triat 3 per a cada categoria d’autor (personal, professional i corporatiu) que corresponen als 3 blocs amb més vots. És a dir, s'han obtingut 3 finalistes d’autoria personal, 3 de professionals i 3 de corporatius per a cada classificació temàtica, i a partir d'aquí el Jurat ha de determinar 3 premis, un per a cada categoria d’autor. D'altra banda, un dels requisits perquè una categoria d’autor per classificació temàtica pugui optar a un guardó és que hi hagués un mínim de blocs per tal d’obtenir-ne un resultat qualitatiu per la qual cosa, aquelles que no han tingut un mínim de 5 blocs participants, dels que extreure’n 3 finalistes, han estat declarades desertes. Així s'entén que a la temàtica d'esports, les categories professional i corporativa hagin quedat desertes i els únics tres finalistes siguin blocs personals.

Tercer, com ja vaig comentar en una altra entrada, de ben segur que en aquesta edició hi ha hagut molts menys vots que a l'anterior atès que el mecanisme de votació ha estat un pèl més complex, però en cap cas gens complicat (recordeu que només calia enregistrar-se al web). De totes formes, i amb l’objectiu de tenir una votació qualitativa, els blocs inscrits en una mateixa classificació temàtica han pogut obtenir només un sol vot per usuari registrat. És per això que en el procés de votacions s’hagin comptat "només" un total de 5.935 vots vàlids quan recordo que l'any passat hi havia blocs que van superar la decena de milers de vots i aquest mateix en va arreplegar de l'ordre d'uns 700. Enguany no sé quants vots he tingut perquè diria que no hi ha manera de comprovar aquesta dada però si tota la gent que ha dit que m'ha votat no m'ha enganyat ni dir-ho per quedar bé, aleshores no em puc queixar.

Ara toca esperar la decisió final del jurat i presentar-nos a la cerimònia d'entrega de premis del dia 1 d'octure a la vila de la Seu d'Urgell. Això sí, tot i que estadísticament suposo que ho tinc millor que l'any passat per fer-me amb el premi (de 10 blocs hem passat a 3) la competència serà forta; mireu els altres dos blocs finalistes i sabreu de què parlo. Com es diu en aquests casos, alea jacta est. Per acabar, us convido a llegir l'entrada que vaig fer fa gairebé un any amb la crònica dels premis del 2010, celebrada a la capital del Maresme. Espero que d'aquí poc tingui un bon pretext per dir allò de ... and the winner is ... Marathon Man.

4 comentaris:

  1. Finalista? uff! què subidón, no? Jo no cabria en mi mateixa.
    Felicitats teacher!!

    ResponElimina
  2. Eps, que aquest és el primer tall que he superat. Ara queda el segon i més important: fer-se amb el guardó. Però les coses s'han de prendre amb calma.

    Gràcies.

    ResponElimina
  3. JC!
    Com ja vaig dir allà al FB, enhoraboníssima per ser a la final! I molta sort!
    Una abraçada, Raul.

    ResponElimina
  4. Gràcies Raul,
    Sempre tan fidel seguidor. A veure com acaba el tema.

    Una altra per tu.
    JC

    ResponElimina