dijous, 8 de març del 2012

Preparant la "punkada" de Sallent

Sospito que el títol d'aquesta entrada és un pèl ambiciós perquè això de "preparar" és una gran exageració ja que des del diumenge -després d'haver fet la Transèquia de Manresa a Balsareny- que he deixat que les meves vambes descansessin una mica i jo no he fet cap sortida, ni per córrer ni en BTT (espero que com a mínim demà a la tarda ens poguem escapolir jo i el Frans abans que se'ns faci fosc). De fet el motiu d'aquesta entrada no és altra que fer-vos partícips d'un missatge que els i les inscrites a la 1ª Cursa Punk Trail de Sallent hem rebut, i que ja dóna una idea molt fiable de com les gasten la gent dels Koala's Team, del seu tarannà i del caràcter festiu i, sobretot, participatiu amb què han organitzat la cursa. No m'estendré aquí parlant de la cursa perquè com serà la seva primera edició no en tinc cap referent i potser faré més tard una crònica prèvia -com en altres ocasions- sinó que simplement us copiaré el citat missatge perquè veieu de quin pal van i jutgeu vosaltres mateixos. Diu el següent:

Benvolgut/da punk trailer,

Des de la Cursa Punk Trail de Sallent volem donar-te les gràcies per fer-nos confiança i a ajudar-nos a proclamar que ens agrada l'esport lliure honorant la muntanya. La nostra manera de veure l'esport ens ha portat a fer la prova on ens agradaria participar i per això hem convidat a tots els qui us agrada trescar muntanya amunt.

La cursa Punk Trail de Sallent és gratuïta per a tots els participants i per això et demanem que en cas de no poder assistir-hi ens ho comuniquis responent a aquest correu. Així et donarem de baixa del llistat i d'aquesta manera optimitzarem els avituallaments i les compres ja que només disposem de col·laboracions i ajudes de comerços i particulars de Sallent i rodalia. Per això, també et convidem a que en cas que vulguis fer el tercer temps més gran portis algunes llaunes de cervesa (també refrescs si no hi ha més remei) i alguna cosa per picar. No és necessari però podrem comentar la jugada més extensament i marxar a dinar marejats.

Si ets un bon punk estaràs habituat a les calçotades i les festes populars i sabràs que no hi ha millor gel que el que pots fabricar dins un tetrabrick o una ampolla d'aigua. Porta'n també i abans de la sortida, el col·locarem als bidons i podrem gaudir de cervesa fresca tant als avituallaments com a l'arribada.

Per finalitzar, una colla de brètols ha decidit que la Punk Trail també ha de tenir versió pirata i es preveu que alguns agosarats facin un reconeixement del circuit a l'inrevés a partir de les 7h en l'anomenada Marató Pirata Punk Trail. Un còctel difícil de digerir.

T'esperem diumenge a les 10h a Sallent.

Kilòmetres i cervesa,
Cursa Punk Trail de Sallent

He de confessar que aquest és el primer cop que em "conviden" en una cursa a portar beguda i menjar i si més no, és una iniciativa curiosa. És clar que sent gratuïta, no li hem d'exigir gaire o tant com si es tractés de qualsevol altra de pagament. Per tant, si hi penso el dia abans em vaig a la botiga i em faig amb un pack de birres i les hi porto. Ara bé, tenint en compte el meu lamentable estat de forma i que la cursa no serà gaire còmoda, potser quan arribi hom ja se les haurà begudes. Si és que només veient el seu cartell promocional m'entra una por al cos ... Com diuen ells, "que n'aprenguin".


6 comentaris:

  1. Fa gràcia aquest tipus d'activitat absolutament alternatives. Res a veure amb les multitudinàries que hi ha per aquí, per la capital...
    Fa només una "mica de por", però de ben segur que hi ha bona gent.
    Disfruta-la

    ResponElimina
  2. Raúl,

    Va bé variar de tant en tant. Nosaltres, com estem una mica lluny de la capital, encara sort que no ens "envaeixin" i podem gaudir de curses com aquesta, minoritària i una mica "especial". De totes formes, segur que si busquéssim, en trobaríem alguna semblant per les teves latituds.
    Procuraré seguir el teu consell, a gaudir, més que patir.
    Records.

    JC

    ResponElimina
  3. Realment es una cursa "especial", millor dit: alternativa. Que la disfrutis!!.

    ResponElimina
  4. Doncs haurem de fer d'alternatius! Demà tocarà gaudir, més que patir, i a més, crec que també el dia acompanyarà.
    A veure què en surt de tot plegat.
    Salutacions, salut i qms.

    JC

    ResponElimina
  5. Joan Carles felicitats per la cursa i enhorabona per la crónica, si senyor ben treballada!!! En vam parir una de bona a Sallent, ens veiem a la próxima!!!!

    ResponElimina
  6. Ok Jordi,
    Gràcies per les floretes i gràcies a vosaltres per la feiona feta.
    La propera a Fonollosa, tot i que aquell diumenge el tinc ja compromés. Cagunlolla!!
    JC

    ResponElimina