dissabte, 23 de novembre del 2013

Desembre: cloenda d'un any poc lluït

Eps! que el títol no us confongui ja que no és que el desembre no hagi una bona i interessant tria de curses sinó que serà el darrer mes d'un any que, des d'un punt de vista personal, ha estat poc lluït, si el comparem amb els anteriors. Però d'això ja hi haurà temps per parlar-ne més endavant quan toqui fer el balanç del 2013. Ara anem a pams i fem el pertinent llistat de curses per a d'aquí unes setmanes que com veureu tot seguit, és un pèl més curt que el de mesos enrere. I és que derivat del que deia al principi de la meva darrera entrada al bloc -a la crònica de la Punk Trail de Manresa- cada cop tinc més clar que em dedicaré a fer no gaires curses (tampoc m'atreveixo a dir cap xifra aproximada) però això sí, només aquelles que em vinguin mol de gust i que s'ajustin el màxim possible als meus criteris i preferències. I per començar demà no en faré cap de les que havia apuntat a la previsió de fa unes setmanes: ni la del Farell (a Caldes de Montbui), ni la Bell-Race (a Sallent), la primera perquè em faria mandra d'agafar el cotxe i anar-hi mentre que en el cas de la segona perquè la trobo un pèl cara pel que m'imagino com serà. Tot i això, sapigueu que no m'estaré al sofà sinó que tinc previst sortir a córrer pel meu compte, i de bon matí: igual de gratificant i més barat.

De les curses que us incloc (5) només en desconec una (Terrassa) mentre les altres ja sé de quin peu ballen, bé per haver-hi participat en alguna edició anterior (o més d'una) o bé indirectament. Dit això, aquí us les deixo i jutgeu vosaltres mateixos.


De les curses remarco la de Terrassa perquè és inèdita per mi i per les seves característiques crec que encara podria fer un paper una mica digne. En canvi, no compto que acabi fent cap de les dues ARCS, la d'Aguilar de Segarra perquè tot i que no l'he feta, les referències que en tinc és que potser seria un pèl massa dura per mi, mentre que a la de Sant Joan de Vilatorrada ja hi vaig participar l'any passat i a més, com suposo que transcorrerà en part pel Collbaix, aquesta zona ja la tinc més que trepitjada. D'altra banda, malgrat que incloc la Cursa del Gall, hores no tinc clar que se celebri atès que al web no hi ha res penjat hores d'ara. Si s'acabés fent potser la substituiria per la de Terrassa però ... I per últim, llisto la tradicional cursa de Sant Silvestre d'Avinyó però que enguany potser no repetiré. Així doncs, la de Terrassa és la que té més butlletes. En unes setmanes la cosa s'anirà clarificant.

I ja que les he citades, aquí us deixo els enllaços a les cròniques de les curses d'edicions passades, per si us avorrieu i encara us voleu avorrir una mica més:

  • Crònica de la cursa del Gall (2012).
  • Crònica de la cursa de St. Joan de Vilatorrada (2013).
  • Crònica de la cursa d'Avinyó (2010, 2011 i 2012).
  • Crònica de la cursa d'Aguilar de Segarra (2012), que no vaig fer.

6 comentaris:

  1. Doncs, encar que sigui "per passa l'estona" val la pena buscar una cursa on trobar alguns amics i sentir-se bé amb la natura, sigui on sigui, ben abrigadet si cal, però amb ganes i il·lusió, que és el més important. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Doncs a veure si ens veiem en alguna! Potser acabaré fent la de Terrassa.
    Per cert, fa temps que no fas cap cursa o com a mínim, no en parles al teu bloc? lesionat? mandra? preparació per a reptes futurs de gran volada?
    Una altra per a tu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El tema és més senzill, Joan Carles: VACANCES!!! He estat de vacances el mes d'octubre i ara tot just acabo de començar la pretemporada, per tant, encara no he fet cap cursa, però hi torno aquest cap de setmana, per tant, tindràs notícies aviat.

      Elimina
    2. Val, doncs esperem que tinguis un bon inici de temporada a partir d'aquesta cap de setmana.
      Salutacions ben cordials.
      JC

      Elimina
  3. Volia participar a la Sant Silvestre de Manresa(8 Km.), però he vist que val 14 €. També fan una milla i al mateix preu, 14 €. No entenc aquests organitzadors...

    ResponElimina
  4. Miquel,
    Jo tampoc els entenc ... Crec que aquesta Sant Silvestre està organitzada per un gimnàs i potser per als seus abonats deu haver algun descompte. No ho sé del cert. El que sí tinc clar és que per aquest preu no em mouré pas del sofà. Si n'acabo fent alguna serà en algun altre lloc i si no és dóna el cas, tampoc passa res. Sempre podem sortir a córrer pel nostre compte amb un barret del Pare Nöel.
    Gràcies.

    ResponElimina