dimecres, 23 de febrer del 2011

Apunts postmitja i premarató BCN

Després de la recent mitja marató de Balaguer i de les molt bones sensacions amb què vam marxar, toca ara descansar una mica i preparar-se per a la propera cursa. La previsió és participar a la Marató de Barcelona però d'"incògnit", ja que només el Jordi s'hi ha inscrit i té la intenció de fer-la sencera (ell és com una roca i encara que no se l'hagi preparada igual de bé com l'any passat, estem segurs que farà un molt paper). Si no hi ha cap canvi, tant jo com el Frans i el Xavi l'acompanyarem en alguns trams i segurament -encara està per decidir- serà a partir de la segona meitat. Per tant, podríem dir que ens tocarà fer una altra mitja marató a Barcelona; ja que no ens vam inscriure a la de fa unes setmanes (i pel que he vist, tampoc ens vam perdre res de l'altre món), farem la "nostra". A part del fet que les inscripcions fa uns dies que són tancades -i de nou amb un nou rècord de participació- no ens hagués donat la gana de pagar els 70€ que valia en el darrer termini.

Hores d'ara desconec si durant la cursa hi haurà alguna mena de control perquè no s'hi infiltri gent com nosaltres que corri sense dorsal, però suposo que amb tanta gentada serà molt difícil. De totes formes, potser que ens fem uns dorsals propis per, com a mínim, no cridar gaire l'atenció quan ens avituallem als diferents punts de control. Ja miraré de proposar-vos-en un en els propers dies, potser inspirat en el de l'any passat per no complicar-nos la vida.

Per tal de no carregar les cames en excés, no farem cap altra cursa abans de la marató però no s'ha de descartar una sortida en BTT. Això vol dir que no farem cap de les tres curses d'aquest proper diumenge i de les quals he fet esment. En primer lloc, la II Cursa de Muntanya de Terrassa, organitzada pel Club Natació egarenc. M'hi havia fixat perquè tot i ser de muntanya, és a prop i de "només" 10 km. i a més, deu estar bé perquè fa dies que les inscripcions s'han tancat. Un altra any serà! Segon, tot i que no tenia gaires butlletes, tampoc repetirem la cursa del 2009 de Puigverd de Lleida; pel que he vist encara queden places i si algú s'anima que sàpiga que de ben segur s'ho passarà molt bé si busca una cursa rural i autènticament popular. I tercer, tot i que ens cau molt a prop de casa -ens hi podríem acostar com un escalfament previ- tampoc farem la 1ª edició de la cursa Tricoll que com deia en una entrada recent, consisteix en pujar i baixar el turó del Collbaix tres cops. Si ja se'm faria molt costa amunt fer-ho un de sol, imagineu-vos per triplicat. No entenc perquè tres i no dos, o quatre: ja posats que pugin la muntanyeta un nombre il·limitat de vegades a veure quin corredor aguanta més.

Per cert, continua la bona feina de l'organització de la mitja de Balaguer. Avui he rebut un correu demanant la nostra opinió i suggeriments de millora per a les properes edicions. I de pas, si s'accedeix a la Web podreu consultar les fotos de l'arribada de tothom, tal i com deien. Doncs bé, aquí us deixo la meva. Fixeu-vos que a diferència d'altres curses, la meva cara no denota un cansament excessiu, més aviat de panxing! Perdoneu-me aquest toc de vanitat personal.


2 comentaris:

  1. Sou uns bons "pirates", però només faltaria pagar 70€ per mig fer la marató!!! No és l'ideal, però tampoc crec que controlin excessivament, sobretot tenint en compte que hi ha gairebé 15.000 participants. 2, 10, o 200 més no es notaran i segur que al vostre amic li feu un favor.

    Si et veig a mig camí igual també m'apunto perquè m'ajudis...

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Doncs sí, "pirates" segur però no sé si bons o dolents. No és que ens alegrem i n'estiguem orgullosos, doncs fins ara totes les curses a què hi hem anat, les hem pagades (llevat que fossin gratuïtes). En aquesta, com dius tu, els infiltrats esperem passar desapercebuts i ja ens assegurarem de no molestar ningú, només d'ajudar al col.lega.

    I sobre això d'ajudar-te ... deus haver fumat alguna cosa semi-legal. Amb el pla que hi vas tu, estar fora del meu abast, encara que jo comenci a córrer a partir de la segona meitat.

    Salutacions i sort.

    ResponElimina