dimarts, 12 de maig del 2009

Properes curses previstes

Després de Tàrrega dir-vos que si no se'm gira el cap de moment no tinc previst córrer cap més mitja marató. Si segueixo amb la idea de fer-ne una cada 1 1/2 - 2 mesos ja ens aniríem cap el juliol. Deixant de banda que el mes no crec que sigui el més adient per fer curses de mitja distància -per la calor- el calendari tampoc és que n'ofereixi cap que m'interessi, si més no per terres catalanes, amb la qual cosa m'hauré de centrar en les curses de 10 km. Doncs bé, a qui li interessi, heus ací la meva previsió de les properes curses:
  1. Diumenge, 17 de maig: Cursa del Corriol (a Solsona). De fet, ja hi estic inscrit.
  2. Dissabte, 30 de maig: VIII Cursa Riu Cornet (a Sallent). Aquesta és de 13,3 km. Pel que he pogut esbrinar m'imagino que deu ser semblant a la de Vallhonesta però com no hi ha manera que al Web de la cursa es publiqui informació més detallada, no ho puc assegurar del tot.
  3. Diumenge, 7 de juny: Cursa de la Guineu (a Vilanova de Bellpuig).
  4. Diumenge, 21 de juny: Cursa dels Templers (a Lleida).
També m'he interessat per altres curses però per diferents motius no crec que les corri. Així, hi ha la 4ª Cursa de Polícia de Catalunya, entre Manlleu i Vic (però suposadament el dia abans hauré corregut a Sallent), la 9ª Cursa Popular de Fons d'Almacelles (però aquesta vila està a la quinta força per anar-hi des de Manresa) o la 1ª Cursa Atlètica contra les Desigualtats, a Bell-lloc d'Urgell (potser aquesta darrera és la que té més números). També m'han convidat a la 31ª Cursa del Corte Inglés però com deia en un escrit anterior no m'agraden les curses tan multitudinàries (de fet, al Web ja es diu que la previsió és tancar la inscripció amb uns 31.000 participants). Podeu veure com, en general, em tiren més les Terres de Ponent i les meves contrades.

Amb aquestes curses suposo que donaré per tancada la meva primera temporada de corredor molt amateur, abans que arribin les vacances estivals. Ja veurem com va tot plegat perquè encara queda temps.

6 comentaris:

  1. Segons els díptics, la cursa Riu Cornet és de "suaus desnivells"

    ResponElimina
  2. Hola Mariano, sí, això que dius és cert. El que passa és que tinc el costum de consultar el recorregut sobre una foto o mapa per fer-me una idea millor. Un dels organitzadors m'ha respost al fòrum de www.corredors.cat i m'ha dit que no ho tenen previst. Però bé, tampoc és una cosa molt imprescindible.
    Ens veiem a Solsona.

    ResponElimina
  3. Hola Joan Carles,
    He llegit el teu comentari desat al blog del David, i t'estic molt agraït per la teva visita i per les teves amables paraules. Sempre em reconforta una mica quan algú deixa la seva petjada a l'espai del David.

    Darrerament estic rebent molt bones vibracions de gent Manresana, potser teniu un tarnnà especialment solidari...

    Et felicito per la teva trajectòria atlètica i em permeto convidar-te l'any vinent a Sant Quirze. És un 10.000 una mica dur, però bonic, tant pel paisatge com pel caliu humà.

    Ah! i gràcies per linkar el blog del David. Tot el que sigui escampar el seu record, em dóna consol.

    Apa, una abraçada i potser ens veiem en futures curses.

    Natxo

    ResponElimina
  4. Hola Natxo, de res. Suposo que qui més qui menys tothom ha passat o està passant per moments difícils però de ben segur que alguns ho són més que d'altres. I el vostre tràngol deu ser molt dur de suportar. Per això mentre la gent es recordi d'algú que ja no hi és entre nosaltres, crec que com es diu en aquests casos encertadament, no acaba de marxar de tot. Per això crec que com més s'escampi el record d'en David pot ser de gran ajuda.

    Una abraçada per a vosaltres (suposo que la necessitareu més que no pas jo) i intentaré l'any vinent córrer la cursa de Sant Quirze.

    Joan Carles

    ResponElimina
  5. Ei, Joan Carles, avui he tingut la grata sorpresa de veure una intervenció teva al fil de CoRReDoRS.

    Bé, si Déu vol, jo també tinc intenció d'anar a la Cursa dels Templers. Potser allà ens podem veure.
    Per cert, gràcies pel teu darrer escrit al blog del David. Aquests dies especialment difícils va bé sentir-se acompanyat. I sí, jo també penso que d'alguna manera que no sóc capaç d'entendre, no hi ha un final de tot i d'alguna manera tots ens retrobarem. Em va bé sentir-ho d'altres, no puc suportar la idea que no sigui així.Una abraçada

    ResponElimina
  6. Doncs sí, la de CoRReDoRs és una pàgina que he començat a mirar darrerament amb regularitat. Em serveix per fer-me una idea de les curses que vull córrer ja que veig comentaris de gent veterana en això de les curses. Per cert, no sé el motiu perquè s'escriu aquesta paraula barrejant lletres minúscules i majúscules.

    La cursa dels Templers ja tenia previst de fer-la de fa temps i per això em vaig inscriure així que vaig saber que s'havia obert l'opció de fer-ho per Internet. Més que res també per raons familiars ja que a Lleida tinc el germà, cunyada, nebots, tiets, cosins varis, etc. i és una bona oportunitat de retrobar-nos (si més no amb alguns). De fet, ja volia córrer-hi aprofitant la mitja marató que van fer a l'abril però al final vaig optar per una altra cursa. I a més, suposo que aquesta serà la darrera de la temporada abans de l'estiu.
    Potser ens hi trobem, tot i que serà difícil perquè sospito que hi haurà molta gent, però com un dels dos guanyarà sense cap mena de dubte, només caldrà esperar al lliurament dels trofeus per reconèixe'ns. I si pel que fos Déu no volgués, passem d'ell!
    Una abraçada.

    ResponElimina