divendres, 30 d’abril del 2010

Cloenda de mes gastronòmica

Per acabar aquest mes permeteu-me un breu toc gastronòmic sobre dos productes que he citat en anteriors escrits i que no deixen de tenir una certa relació amb el món de les curses. En primer lloc, per a tota aquella gent que en dubtava, confirmo que el pernil guanyat amb molta suor a la darrera cursa d'Olot ha sortit prou bo. Teníem recels sobre la seva qualitat després d'haver llegit algun comentari en algun blog respecte el pernil d'edicions anteriors i que a més, no per això el preu de la inscripció era molt alt (si fa o no fa com altres mitges maratons però sense aquest obsequi). Tot plegat, això vol dir que muntat en el perniler de la cuina fa patxoca, i que no hi ha dia que agafi el ganivet i me'n foti uns quants talls. Com va dir aquell que ara deu estar decebut per l'eliminació del Barça, m'estic posant com un bacó.

I en segon lloc, a principis del passat febrer feia aquesta entrada explicant la nostra sortida cap a Valls de Torroella, en una sessió de preparació prèvia a la Marató de Barcelona. Si el torneu a llegir citava el gran "descobriment" de les cerveses artesanals Guineu, originàries d'aquest nucli. Doncs bé, l'edició digital del diari "Regió 7" publica avui la notícia que la modalitat Riner, amb poc més d'1 any de presència al mercat, ha estat escollida com la primera del món en el rànquing de cerveses de baixa graduació segons el web Ratebeer, un dels llocs de la xarxa més prestigiosos en la classificació mundial d'aquesta beguda. Val a dir també que ocupa la segona posició en el rànquing de cerveses espanyoles, darrera d'una altra catalana, la Setembre d'Agullons (Penedès).

Doncs la meva més sincera enhorabona a l'empresa responsable -Ca l'Arenys- per la seva molt bona feina. Ja veieu que es confirma un cop més com les curses han acabat sent un bon pretext per gaudir de plaers com aquests dos. Si sou cervesers i voleu provar una cervesa diferent, feu el pas i demaneu una Guineu (entre altres). I si la podeu acompanyar amb uns quants talls de pernil, encara millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada