diumenge, 21 d’agost del 2011

Agost: de moment en blanc però ...

Falten 10 dies per a finals d'agost i com al juliol, s'estan confirmant de moment les previsions de fa unes setmanes perquè aquest mes acabi, de nou, en blanc, malgrat que em reservo un as a la mànega per al darrer cap de setmana. Per un motiu o altre, òbviament no és aquest un mes gaire propici per fer curses tot i que tres de les quatre que vaig destacar en la corresponent entrada eren gratuïtes, però bé per absència, coincidència d'una amb altra, llunyania i/o lesió (la lumbàlgia de què parlava ahir) m'han fet desistir de qualsevol d'aquestes propostes. Si fem una mica de memòria, eren les següents:
  • El Cros de les Coromines (Aguilar de Segarra): cursa gratuïta, de 5 km. (si hi arriba) que passa per boscos i corriols i que l'únic que sé -i molt imprecís- és que es fan dues voltes a un circuit i que cada cop hi ha més gent. Enguany, va haver-hi una confusió amb la data, passant del 6 al 13 d'agost i això va fer que coincidís amb la Duatló de Prats de Rei (també de franc). És possible que començant una cursa a les 6 de la tarda i l'altra a les 7, i sent en dos llocs molt propers (veure mapa), hi hagués gent que acabés fent les dues però també -i jo ho veig més factible- que una restés assistència a l'altra. De totes formes, si mireu la classificació que hi ha penjada a la pàgina de Ropits, en cap cas es tracta d'una cursa amb molta gent, ja que a la categoria dels "grans" (a partir dels 14 anys) hi surten 33 corredors, a banda dels 42 nens que també hi van participar.

  • El mateix dissabte, a la vila anoienca de Cabrera d'Anoia, es feia un altre Cros, també gratuït, que se celebrava en el marc de la seva Festa Major. És de 10 km. i ja feia dies que la pàgina web venia anunciant que les inscripcions estaven exhaurides. En aquest enllaç del Youtube veureu que no s'hi va aplegar una gran multitud i que el recorregut tenia de tot menys gairebé asfalt, a part de ser una mica trenca-cames. Però com en l'altre Cros, i a part d'això, no he trobat més informació.
  • Dos dies després, el dilluns 15, es va fer la Cursa de la Festa Major de Manlleu, de 4,6 km. i de nou, sense haver de gratar-se la butxaca. En l'enllaç de la pàgina de Ropits surt que hi van córrer 194 persones en la prova sènior (també havia curses infantils). Hauria estat bé tornar a la vila osonenca després de la Cursa de la Policia Manlleu-Vic de l'any passat però suposo que ho haurem de deixar estar per a una altra ocasió.
  • Finalment, ahir es va celebrar la IV Transllena a la vila de La Pobla de Cérvoles (comarca de les Garrigues). Aquí s'havia d'acoquinar 15€ (o 12 si tenies llicència federativa) per a un recorregut de 13 km. i uns 650 m. de desnivell positius (la majoria acumulats entre els km. 3,5 i 7). Devien fer gairebé ple d'inscripcions perquè el màxim era de 200 i a la classificació surten 183 corredors.
De moment, doncs, 0 de 4 opcions possibles. I cou una mica que tant que vinc queixant-me del preu d'algunes curses (per ser massa cares al meu parer), no hagi fet alguna d'aquestes que són de franc. Però com deia a l'inici d'aquesta entrada, em reservo una "sorpresa" per al proper cap de setmana, i també gratuïta. Aviam si la cinquena és la bona! Ja us n'informaré ben aviat doncs dependrà de com evolucioni de les molèsties que encara tinc la renyonera. No us podeu imaginar com de vegades se'm fa difícil anar de ventre!

2 comentaris:

  1. No és gratuïta, però sí molt barata, la cursa de Ripollet: 2€. Amb sortida i arribada al pavelló Joan Creus. Pensava fer-la amb una samarreta que guardo del TDK, però compromissos faliliars m'ho impedeixen.

    ResponElimina
  2. Tens raó, Mariano, aquesta me la vaig "saltar" i no me'n vaig adonar fins fa uns dies. De totes formes, no m'atreu gens córrer a Ripollet, tot i aquest molt bon preu d'inscripció. En el seu lloc, i depenent de com evolucionin les molèsties que encara arrossego, faré una altra cursa, a la Vall d'en Bas i que em servirà com a pretext per fer-hi una mini-estada.
    Per cert, no sabia això del pavelló Joan Creus a Ripollet i ara que ho dius, crec que ell hi va néixer. Seria un bon "tanto" fer la cursa amb la samarreta que dius.
    Vagi bé i salutacions.

    JC

    ResponElimina