dissabte, 19 de juny del 2010

Premis Blocs Catalunya: a votar!

A l'escrit corresponent al passat 24 de maig us posava sobre avís dels anomenats Premis Bloc Catalunya i us convidava a fer-hi una ullada perquè segur que entre tanta oferta, trobaríeu algun bloc que us fes el pes. És clar que ja aprofitant el fet també us animava a votar pel meu. Total, per què no? Doncs bé, després que es tanqués el període d'inscripció us comunico que des d'aquest dijous ja podeu votar i el període per fer-ho s'allarga fins el 9 de setembre. Teniu per triar i remenar d'entre els més de 600 blocs inscrits i que han estat agrupats en 10 categories, a saber: corporatiu, cultura, educació, esports, format audiovisual, gastronomia, literatura, noves tecnologies, personal i política. Doncs bé, ja us dic que trobareu el bloc "Marathon Man" a la d'esports. On sinó? He de reconèixer que vaig pensar també en la possibilitat d'inscriure'l com un bloc literari, tenint en compte que fa temps que em ronda pel cap d'aventurar-me en aquest camp (i qui sap si això d'escriure un bloc m'ha servir d'entrenament). Però em va semblar una mica presumptuós. Val a dir també que en la meva categoria hi ha un total de 21 blocs dels quals dos que segueixo, com són el d'en Runnec i el d'en Xavier Bonastre. Però ja us dic jo, entre nosaltres i amb la veu fluixeta, que no val la pena que us els mireu gaire!!

Un cop triada la categoria que més us interessi, podeu accedir a tots els seus blocs i a un extracte de les seves entrades, ordenades per ordre cronològic invers, tal com s'han publicat. I podeu accedir al bloc i a les seves entrades mitjançant l'enllaç corresponent. En una altra pàgina del web es poden veure les darreres entrades publicades pel conjunt de blocs inscrits al certamen, mostrades segons la data de publicació, i també en cadascuna de les categories. Ara bé, després de fer-hi una ullada diria que en aquest sentit van una mica endarrerits, perquè si entro en el meu ara mateix no recull les dues darreres.

Si voleu emetre un vot, només cal que entreu al bloc que busqueu i feu un clic a la icona ben gran que us sortirà en pantalla. Pel que fa a les votacions, la novetat d'aquest any és que a més de votar els blocs que concursen, també es poden valorar les entrades que es publiquin en les diferents bitàcoles (amb l'expressió “M'agrada” i una icona d'un dit apuntant amunt). Així, els extractes dels articles es poden valorar individualment des del llistat de darrers posts o bé des de la fitxa del bloc, dins la categoria corresponent. Aquest reconeixement als continguts publicats pels blocaires incidirà també en la classificació: cada 5 “M'agrada” que rebin els posts suposaran 1 vot per al bloc. Això sí, per no fer trampes el sistema només permet un vot a un mateix bloc i/o a un mateix post.

Tot plegat, "passegeu-vos" pel Web dels premis i si us convenç el meu ja us facilito la feina de votar-me; només cal que cliqueu en aquest enllaç i hi anireu a petar. Dient això em sento com un polític d'aquells que van a les residències d'avis a portar les paperetes perquè puguin votar (és clar que només porten les seves i s'obliden de la resta, els malparits). Doncs vinga, espavileu que hores d'ara encara no tinc ni un vot i el primer ja em treu més de 100 d'avantatge.

8 comentaris:

  1. Que sàpigues que tens el meu vot!!!

    He fet una ullada ràpida i no puc dir que hagi mirat tots, però crec que t'ho curres molt i a veure si tens sort...

    Que vagi bé!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu vot.
    Ara podria dir allò tan típic de: "has sigut tu?". Seguim en contacte. Per cert, pròxima cursa?

    ResponElimina
  3. Tinc en ment la de La Maquinista, que és el 4 de juliol. Forma part de la Barcelona 10k http://www.10k.cat/ que consta de 7 proves i de les quals has de puntuar en 5 com a màxim i jo només n'he fet 4. Per tant, em falta una. El que passa és que tinc un cap de setmana molt complert i no sé com m'ho faré. Tinc ganes de fer una altra triatló, però no tinc bici en condicions (ni tans sols la de btt està bé).
    Ja veurem!!!

    ResponElimina
  4. Una triatló? Renoi, això ja són paraules majors. D'aquí a poc ja et veig competint a l'UltraMan. Només de pensar que en una triatló s'ha de nedar ja em ve molta mandra. I és que córrer i BTT encara però el que és nedar, només per no ofegar-me.
    Potser aquest cap de setmana faig una a Callús (prop de Manresa) o a Baga. Però és que encara ni me les he mirades. Aquests dies vaig de cul.
    Ja veurem.
    Salutacions.

    ResponElimina
  5. Que jo també em presento, jejeje.
    He mirat avui, i tu ja tenies 85 vots, i jo 1, jajaja. Tinc que fer més publicitat, (de fet no he fet cap)!!!
    També votaré pel teu, que consti.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. 85?? Renoi, sí que m'estima la gent. Crec que el vot que tens és el meu, que et vaig veure al llistat de blogs i vaig votar-te. Vaja, crec que vaig fer-ho bé. Jo he fet un mailing general als meus contactes de més confiança. El que passa és que ja no em queden gaires més a qui contactar. I si m'he de refiar de l'altra gent que mira el blog ... no sé, potser ja hauré arribat al límit.

    Ja veurem com acaba. Per cert, vagi bé la cursa de Terrassa. Jo crec que aquest cap de setmana descansaré de nou. El tendó crec que m'ho està demanant a crits.

    Records i a canviar bolquers.

    Joan Carles

    ResponElimina
  7. Votat!!

    Molta sort amb la resta de les votacions... Si guanyes, esperem que cap òrgan "de cuyo nombre no quiero acordarme" retalli la desició cuatre anys després.... je je je

    ResponElimina
  8. Gràcies Mateu (crec que no ens coneixem o potser sí però ara no hi caic). Qui guanyi segur que serà perquè s'ho hagi merescut i cap "organ" serà competent per retallar-lo. Ja veig per on vas ...

    Gràcies pel vot i salutacions cordials. Et convido a seguir el blog.

    ResponElimina