dimecres, 5 de gener del 2011

Marathon man passa per l'adreçador!

Doncs sí, tant de temps resistint-me però al final he hagut de fer com molta més gent. Que de què estic parlant? doncs del conegut xip que molts corredors porten lligat a les seves sabatilles i amb què es registra el seu temps en una cursa, un cop han creuat la meta. En efecte, amb motiu de la propera cursa -la mitja marató de Terrassa del diumenge 16, no he tingut més remei que passar per l'adreçador i comprar-lo, doncs en aquest cas o es corria amb xip propi o te'l compraves allà mateix, amb la qual cosa s'elimina l'opció de pagar una mica més d'inscripció en concepte de lloguer del xip, que és la que sempre he fet -òbviament, quan el temps es controlat amb xip. Alguns em podran dir que ja l'havia d'haver comprat de bon principi si la intenció era que la meva presència en curses s'allargués per molt temps (això no ho pots mai assegurar del tot) ja que després de dos anys corrent, el tindria més que amortitzat. I és cert, no ho puc negar, malgrat que no totes les curses en què he participat eren amb xip mentre en d'altres el descompte per tenir-ne un de propi tampoc és que fos una bicoca. Total, que per una cosa o per l'altra, no tenia encara el xip.

I així pretenia continuar de no haver-me trobat amb aquesta "sorpresa" de Terrassa. Quan vaig fixar-me en les possibles curses a fer per aquest gener,vaig pensar que aquesta era una bona opció, tant per preu com per proximitat a Manresa (i la possibilitat d'accedir-hi també en tren). I així ho vaig ressenyar en el corresponent escrit. Després, però, en consultar el seu reglament m'adono que el preu de la seva inscripció és de 15€ (si ja es disposa de xip) i de 24 (inclosa la seva compra), sense cap més possibilitat. O en altres paraules: o la fas amb xip propi o no la fas. I com no estic gaire d'acord amb haver de passar per l'adreçador he buscat altres curses a fer per aquell diumenge però la recerca no ha estat gaire profitosa, perquè les alternatives no em fan gaire el pes. Per exemple, la Mar i Murtra de Blanes i que per la seva distància -20 km.- es pot assimilar a una mitja marató (però ja la vaig fer l'any passat i és un pèl lluny per anar i tornar al mateix dia); la Cursa Rural de Torà (però el Web no diu res encara de l'edició d'enguany amb la qual cosa m'ensumo que o bé no es farà, o bé serà més tardana); i fins i tot se m'ha passat pel cap repetir la dels Dos Turons de Moià (però si ja em va semblar dura la del 2009 aquesta promet ser-ho una mica més). Òbviament sempre m'hagués quedat el recurs d'estar-me a casa i fer soffing però ... què voleu que us digui? ja farà tres mesos de la meva darrera mitja i ja tinc ganes d'una altra, encara que tampoc estigui molt fi en aquesta distància.

Així, el factor que m'ha acabat de decidir és trobar al web dels Corredors.cat una oferta per als seus membres amb diferents avantatges: una reducció del preu total, la possibilitat que el viatge en tren (amb Renfe) de Manresa a Terrassa sigui gratuït i un regal original que no he vist encara en cap cursa (no m'ha quedat clar, però, que aquest no sigui per a tothom que s'hi hagi inscrit). Ara, a esperar que ho hagi fet bé i no em trobi el mateix dia de la cursa, sense inscripció ni xip, ni regal ni res de res sinó amb un pam de nassos. Confiem, doncs, en la bona feina dels organitzadors i que el "tràngol" de l'adreçador hagi estat per a bé. De fet, només llegint els comentaris de la gent al Web ja es pot entreveure que serà una cursa on els aspectes relacionats amb la logística estaran ben coberts. Suposo que en aquest sentit no m'hauré d'empenedir de fer aquesta mitja i no la de Sitges (una setmana abans), doncs les opinions de la gent sobre aquesta no són, ni molt menys, unànimes en deixar-la bé.

Total, que si abans no em fixava gaire si la cursa era amb xip o no, potser que a partir d'ara ho faci doncs com a mínim em servirà per treure'n profit.

4 comentaris:

  1. Jo la vaig fer l'any passat i em va agradar, tot i que la llarga pujada al costat del riu es feia eterna.
    Diumenge sortiré a còrrer i si em trobo amb forces i encara estan obertes les inscripcions, m'hi apuntaré.

    ResponElimina
  2. Mariano, gràcies pel consell. Si hi vas, suposo que ens veurem en aquesta llarga pujada que dius, traient la llengua.

    ResponElimina
  3. La de Terrassa es una bona mitja, si senyor!.
    I no pateixis que el regal de la trolley es per tothom, jejeje.
    El xip es una petita inversió, de la que de ben segur treuràs profit.
    Ens veiem a Terrassa!. Per fí, jejeje

    ResponElimina
  4. Això espero, de saludar-te personalment, vull dir. Tot i que pensava que ja havia fet la inscripció (com deia en un post) i resulta que no és així. L'he de tornar a fer. Ai que em quedo sense dorsal!!

    ResponElimina