dilluns, 28 de desembre del 2009

Premi per a Marathon Man!!

Us transcric la bona notícia que he rebut aquest migdia i que fa pujar l'autoestima d'allò més, a la vegada que suposa un reconeixement a la feina (ben?) feta en aquest món dels blogs. Es tracta del guardó rebut en la segona convocatòria dels premis "Bitácores 2009" en la categoria de "Mejor blog en lengua no castellana". Diu això i a mi m'heu de buscar al final:

Por segundo año consecutivo, los premios Bitácoras se entregan en el Evento Blog. Este año presentados por Gina Tost, y Rafa Osuna, que dan comienzo a la ceremonia imaginándose a todo el mundo desnudo… hasta que Gina le casca un guantazo a Osuna. Repaso a los patrocinadores con especial mención a Spotify y sus interrupciones y datos de participantes: desde los 8.457 blogs nominados a los 37.141 votos realizados hasta llegar a la fase final, donde un selecto jurado ha tomado la decisión final. Y los ganadores son:
Per tant, una molt bona notícia que estimula a continuar fent com ara i a millorar en allò que sigui millorable (que segur que hi ha molta cosa susceptible de ser-ho). A veure si resultarà que allò que va començar la tarda d'un diumenge com un simple recull del que és la meva nova afició esportiva, amb el pas del temps acabarà sent un mitjà de vida o si mes no, una font extra d'ingressos. De fet, ja he rebut avui mateix alguna oferta per afegir publicitat a la pàgina d'inici del blog. Però no llancem les campanes al vol i valdria la pena que ens agaféssim les coses amb més serenitat, tocant de peus a terra. En aquesta edició dels premis vaig poder comprovar com el nivell dels blogs és molt alt i n'hi ha alguns (a banda dels premiats) que, realment, val la pena de fer-hi un seguiment regular, tant pel contingut com l'estil i format de presentació. I per suposat, molt millors que el meu. Per acabar aquest escrit, aquí teniu la foto amb les imatges dels blogaires finalistes (no sé si hi són tots). A veure si m'hi trobeu (encara que sospito que deu ser com buscar una agulla en un paller).

Gràcies per votar-me tots vosaltres.

3 comentaris:

  1. Enhorabuenaaaaaaa Joan!!! Que alegria y que bien!!!! Me alegro muchísimo! Que buen premio!!!!! Te lo mereces porque esta fantástico!!!

    Espero que sean muchas más!

    Viaje al atardecer
    All About Cities

    ResponElimina
  2. UFF!!!

    Enhorabona!

    Ara aquest premi i al març la marató...!

    Ànims i a tope amb totes dos facetes!!!!

    Salut!

    ResponElimina
  3. Hola Laura y HdF (¿quizás "Home de ferro?"). Os agradezco enormemente vuestras felicitaciones pero ya me hubiera gustado que al final hubiera un motivo para que tuvieran sentido. Como quizás halláis leído en el siguiente "post" se trata de una broma que espero os la toméis como lo que es, una inocentada teniendo en cuenta que ayer fue era el día de los Santos Inocentes.

    Aun así, gracias sinceras y aprovecho para desearos un buen fin de año y una aun mejor entrada al 2010.

    Saludos.

    ResponElimina