dimecres, 27 d’octubre del 2010

Novembre: reprendrem la bici?

A les acaballes de mes ja tinc molt clar que no faré cap més cursa fins el novembre i descarto, per tant, córrer al Pont de Vilomara, tot i que em faria gràcia suar-hi la cansalada tenint en compte les bones referències que m'han arribat. Deu ser una d'aquelles curses "maleïdes" per a mi, bo i més quan la tinc en el meu punt de mira a les darreres edicions però per un motiu o altre no ha caigut, encara, al sarró. Tant se val, procurarem l'any vinent no faltar-hi. Dit això, i després de mirar les opcions que se'ns presenten, així com també les nostres preferències, val a dir que si a l'octubre n'hi havia per triar i remenar i el problema era, més aviat, decidir-nos per una o altra, en aquest proper mes sembla que la cosa s'hagi "refredat" atès que no hi ha gaires curses que ens interessin de fer tant sí com no. Així doncs, potser ara és el moment de intensificar les sortides en BTT ja que com veureu tot seguit n'hi ha un parell que val la pena mirar.

Després de repassar uns quants calendaris de curses, les opcions que més ens han cridat l'atenció són les següents:
  • La VIII Duatló de Puig-reig (31 km.). Es fa el primer diumenge (7 de novembre) i de fet per aquest cap de setmana cap altra opció sembla gaire interessant. Ja sabeu que no sóc gaire partidari d'aquestes proves però per iniciar-nos-hi ... potser aquesta sembla adient.
  • La cursa Córrer per córrer de Manlleu (10 km.). Es fa el diumenge 14 i ja coneixem Manlleu per haver-hi fet la cursa de la Policia el passat maig. Aquesta no sembla que tingui gaires més intencions que només la de córrer (suposo que d'aquí el seu nom) i té de bo que és gratuïta, cosa que avui dia no és gaire habitual. A més, és veterana doncs aquesta en serà la seva 19ª edició.
  • La II Volta a l'estany d'Ivars d'Urgell (10,3 km.). Programada per al diumenge 21, seria la nostra segona participació després de la de l'any passat. I com l'experiència va ser molt bona i la impressió que en vam treure també, doncs qui sap si hi tornarem. A més, per a mi té el valor afegit que és un bon pretext per muntar una sortida familiar i per rematar la jornada, fer un bon àpat en algun dels bons restaurants que hi ha per aquestes terres.
Ja veieu que la tria no és gaire lluïda. De totes formes hi ha altres alternatives que també val la pena estudiar. Així, per al diumenge 14 una part del "Team" té ganes d'agafar la BTT i no penseu que sigui per fer una passejada sinó ni més ni menys que la travessa Berga-Santpedor (55 km.). Confesso que no n'estic del tot convençut però tenint en compte que l'entorn pressiona (és a dir, 3/4 parts del "Team") suposo que acabaré claudicant i que sigui el que Déu vulgui. Per al següent diumenge (coincidint amb la d'Ivars) hi ha la II Cursa popular de Navarcles (10 km.) que com es fa al costat de casa ja té una part de guanyada. L'inconvenient, però, és que té un perfil que tot i no ser gaire exigent s'allunya del que pretenc fer d'ara endavant. I per al darrer diumenge de mes, hi ha la 19ª Mitja Marató de Tarragona però després de l'experiència de Mollerussa millor esperar-ne a una altra (potser la de Salou al desembre).

Com veieu, té pinta que aquest mes aparcarem les sabatilles de córrer i les substituirem per la BTT, que també ens convé. I ja que l'he esmentada, potser us interessaria llegir el que vaig dir de la cursa d'Ivars d'Urgell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada