dijous, 28 de gener del 2010

Curses per al mes de febrer

Estem a les acaballes del gener i hem de començar a pensar en les possibles opcions per al mes de febrer i com ja he dit en aquests casos, el que segueix a continuació és tan sols una previsió i com a tal, susceptible d'introduir-hi canvis varis. I més encara quan se suposa que a principis de març correré la que ha de ser la meva primera marató (vés a saber si l'última), la qual cosa vol dir -seguint les veus molt més experimentades que la meva- que es recomana no esprémer gaire el cos no sigui que em quedi fos a les primeres de canvi pels carrers del cap i casal de Catalunya. Per tant, no compto que aquest proper febrer faci més de dues curses (com ve sent habitual) i ja aviso que les que pugui fer me les prendré com uns entrenaments una mica competitius, amb un altre esperit. Perquè ens en feu una idea, sapigueu que hores d'ara encara no m'hi he inscrit a cap. Dit això, les curses que m'han cridat més l'atenció són les següents:
  • La 2ª Cursa 10 Qms. de Montbrió del Camp el diumenge 7 de febrer. De fet, per al primer cap de setmana no he trobat cap altra cursa que m'hagi cridat molt l'atenció, llevat de la prestigiosa Mitja Marató de Granollers que suposo que, tard o d'hora, correré. El que passa és que si es vol fer s'ha d'estar al cas perquè els dorsals s'exhaureixen així que s'obre el període d'inscripció. Si acabo fent la cursa de Montbrió encara tindré excusa per fer una visita al conegut Hotel Termes Montbrió, on es va rodar la sèrie de TV3 "Dones d'aigua" emesa els anys 1997-1998.
  • La Mitja Marató de Barcelona el diumenge 14. Pot ser aquesta una bona opció per fer una cursa relativament llarga tres setmanes abans de la marató i descansar després fins que arribi el moment. El que passa és que repetir dues curses (a quina més dura!) en poc temps i al mateix lloc potser és una mica avorrit.
  • La Mitja Marató de Balaguer el diumenge 21. Si no s'acaba fent la Mitja de Barcelona, aquesta pot ser també una altra opció a tenir present. El que em fa por, però, és que sigui massa poc temps abans de la Marató.
Tot plegat, no compto fer les tres propostes tant pel que deia abans de no córrer massa quilòmetres abans de la Marató, com també perquè no crec que sigui gaire bo fer dues mitges en només una setmana de diferència. El que sí tenim força clar el "Team" és que no vindria malament fer-ne una abans de la sencera. A veure quina acaba caient. Tot i això, l'oferta del mes de febrer tampoc és que m'acabi de convèncer gaire. Ara bé, hi ha altres opcions que valen la pena de tenir en compte; així, tenim la 3ª Cursa Popular de Puigverd de Lleida (però ja la vam fer l'any passat i coincideix amb la mitja de Barcelona), la Mitja Marató de Gavà (una de les més prestigioses del circuit català i que coincideix amb la de Balaguer) o la Mitja Marató de Cambrils el darrer diumenge de mes (el que passa és que és molt poc abans de la Marató, malgrat que també hi ha l'opció de fer la cursa de 10 kms.).

Com veieu, el proper mes de febrer no té gaires opcions i potser per casualitat, apunten gairebé totes elles cap a la distància de la Mitja. Total, si hem d'acabar fent la Marató les curses de 10 kms. ja se'ns deuran quedar massa curtes. Seré bocamoll!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada