dissabte, 8 de maig del 2010

Tàrrega: ens en sortirem?

Demà toca el torn de la Mitja Marató de Tàrrega, la primera d'aquest mes de maig que malgrat estar farcit de curses, espero al final no atipar-me. Val a dir que deixant de banda el cas de la de Manresa (que és com córrer a casa), amb aquesta trenco la meva norma de no repetir curses ja fetes, doncs si seguiu el bloc veureu que ja hi vaig participar a l'edició de l'any passat. I si llegiu la seva crònica espero que demà em senti millor. No compto repetir o millorar el temps assolit, ni tampoc acostar-m'hi gaire, ja que com ja he dit vàries vegades no estic en el mateix nivell de forma de fa un any. Em conformaria amb no tenir una altra "pàjara" i estar a gust mentre corri i si hem d'aturar el crono en un temps concret, em sentiria prou satisfet si baixés de l'1:40'h. Però vaja, sense capficar-m'hi ni el més mínim. Més aviat, hi vaig perquè sent el 10è aniversari d'aquesta cursa sembla que el bon ambient està assegurat: cóc de Tàrrega, granissat de la Jijonenca, font de xocolata amb broquetes de fruita de temporada (nyam, nyam!), obsequi especial que consisteix en una capsa d’Albades, (galetes típiques de la ciutat), etc. Ja posats a fer curses, com a mínim que tinguin algun fet diferencial; és a dir, adéu a les típiques samarretes i benvinguts siguin els pernils, viandes i regals per l'estil.

Pel que fa a la cursa, demà el "Team" torna a tenir una altra baixa sensible ja que el companys Frans no serà amb nosaltres; això sí, sort que vindrà el Jordi (es va perdre la mitja d'Olot) i abans que ens passi la ma per la cara i faci la seva potser encara ens quedarà una mica de forces per seguir-lo una estona. Qui sap si ens acabarà fent de llebre! Del recorregut, dir que és gairebé el mateix de l'any passat -dues voltes amb sortida i arribada a Tàrrega, passant per Vilagrassa- però pel que veig al Web, en sentit contrari. Això ens donarà l'oportunitat de passar per davant del restaurant "Casa Pérez" -a Vilagrassa- i reservar taula per dinar. A veure si podem gaudir de nou dels seus cargols. Curiosament, els dos cops que ens hi hem assegut a taula ha estat per sengles curses (la mitja de l'any passat i la de l'estany d'Ivars d'Urgell). Doncs bé, no ens estarem de no tornar-hi.

Per acabar aquesta prèvia a la cursa, tres coses: primera, potser el temps no ens acompanyarà gaire (risc de pluja) i per això l'organització ja avisa al seu Web que en cas que plogui no es suspendrà i que tenen prevista una carpa de 500m2 on aixoplugar els serveis dels corredors. De totes formes, mentre no faci la calorada de l'any passat, no vindria malament una mica d'aigua (però tampoc gaire no sigui que després haguem de córrer amb aletes i un vestit de neoprè). Segona, està anunciada la presència del conegut corredor Pol Guillen per participar al quart de marató (es veu que té por de córrer amb nosaltres i no s'atreveix amb la mitja!). I tercera, sapigueu que tots els participants a la cursa tindrà accés gratuït al museu de joguets i autòmats de Verdú, poblet que també és conegut per la seva ceràmica negra i un petit castell (clar que en aquestes terres d'antiga marca fronterera entre cristians i mahometans, aquest últim no és gens estany).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada