dilluns, 24 de maig del 2010

Premis Blocs Catalunya

Amb aquest escrit us comunico que he inscrit el bloc Maratón Man a la 3ª edició dels Premis Blocs Catalunya, certamen organitzat per l'Associació Societat i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (STIC.CAT) i que té l'objectiu de promoure la creació i manteniment de blocs en català, així com donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants. Serà Mataró qui acolli la cerimònia de lliurament dels premis l'1 d’octubre d’enguany. I suposo que es fa en aquesta ciutat perquè hi ha la previsió que el setembre (si la maleïda crisi no ho evita) s’hi inauguri el nou espai del parc científic i de innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, una clara aposta per la innovació i les noves tecnologies. En aquest gran espai s’hi concentraran universitats, empreses TIC vinculades amb la innovació i la recerca, el centre tecnològic CETEMMSA i un centre de congressos.

Per si us interessa inscriure el vostre bloc o començar a fer-lo amb aquest pretext, sapigueu que el període d’inscripcions ja s’ha obert i conclourà el 14 de juny. Això sí, han de ser blocs escrits en català i no anònims. Després vindrà el veritable rovell de l’ou ja que el 17 de juny començarà el període de votacions i s’estendrà fins el 6 de setembre. I com a qualsevol altre concurs d’aquests que fan per TV ("Mira quién baila", "Fama", "OT", etc.), el sistema de votació es fa amb dues fases, una a través de la xarxa, on els internautes faran la tria per votació popular, i l’altre on seran els membres del jurat oficinal els que decidiran els blocs guanyadors a partir dels que hagin quedat finalistes a les votacions a la xarxa.

Aquests premis consten de deu categories i aquest bloc l’he inscrit a la d’esports, doncs no n’hi ha cap altra que se li sembli més (potser hauria d’haver escollit la de “Literari” però crec que seria una mica pedant). Per tant, al menú de l’esquerra trobareu la icona dels Premis amb l’enllaç corresponent perquè us aneu familiaritzant. De moment, però, encara no el podreu veure inscrit perquè es veu que l’organització revisa totes les inscripcions abans que siguin aprovades i no serà fins llavors que serà visible al web. A més, en el procés de revisió l'organització pot modificar la categoria escollida en cas que el bloc no s'ajusti a la triada per l'autor.

Així doncs, ja aviso que si no se’m passa per alt, quan s’iniciï el període de votacions us començaré a donar la tabarra perquè hi voteu, i si és possible, per aquest bloc. I si ho feu per un altre doncs no passarà res; tot sigui per contribuir a augmentar la presència del català en el món blocaire d’Internet. Perquè us en feu una idea, sapigueu que segons la nota de premsa enguany s'espera superar els 600 blocs i les 20.000 votacions a través de la web de l’anterior edició. Tot plegat, a veure si em feu costat i d’aquí uns mesos viatjo a Mataró per recollir el premi, una ciutat que m’han dit que és molt maca però que encara no he visitat mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada