dijous, 18 de març del 2010

Tri epic: tribojos!!

Fa uns dies rebo un missatge electrònic anunciant la propera primera edició de l'anomenat "Tri Epic Benasque-Pirineos" a celebrar els dies 2, 3 i 4 de juliol d'enguany. De fet, ja tenia notícies d'aquesta nova proposta esportiva al calendari perquè hi havia un expositor a la fira del corredor de la passada Marató de Barcelona. Em va cridar l'atenció, tant pel seu contingut com per com es promocionava. Per tal que us en feu una idea, es tracta d'un triatló que inclou un primer dia per anar obrint boca amb 4.000m de natació i 50 km. de BTT (i 1.400 m. de desnivell positiu), al segon dia es torna a agafar la BTT per fer 120 km. més i per enllestir la feina (amb la cirereta de 2.400 m. de desnivell), i si encara queden forces, una marató de muntanya (42 km.). Si us serveix de consol jo no passaria ni del primer dia perquè això de nedar no és el meu fort (en tinc algun, però?) i les braçades a l'aigua només les faig en cas d'extrema necessitat. Com aquell qui diu, per pura supervivència! I és que trobo tan avorrit nedar ...

D'altra banda, el caràcter "diferent" de la prova ja queda ben palès per les expressions utilitzades com per exemple, "el triatló més èpic dels Pirineus", "vols ser dels 200 primers en formar part de la llegenda?", "la sensació dels esportistes amants dels grans reptes", "una marató de muntanya increïble", etc. De fet, si accediu al seu web veureu que els circuits de BTT i del marató han estat dissenyats per un tal Marcel Zamora (no tinc el gust) i en Kilian Jornet (tampoc però aquest ja ens sona més als corredors de muntanya). Només fent una ullada als seus respectius currículums se'm cauen les pilotetes a terra de les vegades que han pujat al pòdium i en proves que ni em plantejo i que dubto ho faci mai. I és que si tafanegeu pel web i entre altres, aneu a la secció de l'"Atleta" (apartat "Material"), veureu la quantitat de coses que cal portar. I coneixent-me segur que me'n deixaria alguna i que patiria per si perdés alguna altra de les que ja portés. Se'm faria una autèntica muntanya, mai millor dit.

Tot plegat, que no compteu de trobar-m'hi perquè això no és ben bé per a mi. No voldria fer ombra a altra gent que hi va amb alguna aspiració de guanyar. A més, el preu de la inscripció és de 245 € (o 470 € en parella, encara que ara mateix no se m'acut ningú que estigués tan sonat com per fer-la amb mi). També hi ha l'opció de competir només un o dos dies, però a 85€ cadascun. La veritat és que em venen al cap mil maneres en què gastar-me'ls abans de perdre la salut. Però és ben cert que a la vinya del Senyor ha d'haver-hi de tot i un botó de mostra és el grup d'admiradors de Facebook que s'ha obert, amb més de 150 en el moment de fer l'escrit. És ben bé que aquesta gent està "triboja".

Posats a fer bogeries -tot i que no sé si tan extrema com aquesta- potser que ens anem als Monegros i fer la seva "VII Desértica Extrema Belchite" (per les mateixes dates), a passar calor i empassar-nos pols a dojo. Al seu moment ja us en vaig parlar però no la vam acabar fent. Qui sap si la segona és la bona. A més, crec que enguany també hi ha l'opció de fer alguna prova en BTT. Us en mantindré informats.

4 comentaris:

  1. Prenc nota per l'any que ve.
    Aquests any arribo justet de forma per fer-la a tope, jejeje
    Ostia tu, que heavy!

    ResponElimina
  2. Ja pots prendre totes les notes que vulguis!! Això és molt heavy i no crec que sigui bo per al cos. Al final ho has d'acabar pagant i si més no jo, no vull petar abans d'hora.

    Salutacions. Per cert, pròxima cursa?

    ResponElimina
  3. Doncs la propera gairebé segur que serà la de Canovelles de 15km. Parlen molt bé d'ella. I la que es segura es la Bombers del 18 d'Abril. Molta gent, però diuen que es molt ràpida i ben organitzada. Ja veurem.

    ResponElimina
  4. Doncs sort a Canovelles. No sé si podrem coincidir perquè potser per aquestes dates estem fent altres curses ja previstes, i la de bombers no ens atreu gens per la gran quantitat de gent que hi ha.

    Tot plegat, ja ho veurem. Seguim en contacte i salutacions

    ResponElimina