divendres, 24 de desembre del 2010

Bon Nadal!

En aquestes dates tan assenyalades, Marathon Man no vol ser menys que el nou president de la Generalitat i que sa Majestat el Rei i per tant, també us vol desitjar unes bones festes nadalenques. Com no arribo al nivell d'importància d'aquests dos senyors no us puc fer un missatge televisat així que em limitaré a donar-vos un parell de consells, tot i que no sóc el més indicat per fer-ho. Però com dir-los és gratis i fer-ne cas, encara ho és més, aquí us els deixo. Primer, si passeu aquests dies en família tingueu cura de la salut i aneu amb compte amb els excessos gastronòmics, doncs aquestes són dates molt propícies per afluixar-nos el cinturó del pantaló i remugar després quan veiem que la bàscula s'ha confabulat amb vés a saber qui per marcar un pes per sobre del real. I el segon, si en canvi els aprofiteu per fugir de la família i marxar fora, carregueu-vos de molta paciència perquè segur que alguna incidència hi trobareu (hi poso la ma al foc): retencions en carreteres, vaga de controladors, retards en els avions per mal temps, reserves d'hotels no enregistrades, etc.

Per part meva, aquests propers dies intentaré continuar corrent com ve sent habitual, sense gaire cap més intenció que mantenir el to i fer espai a l'estómac per al següent àpat. Encara que des del punt de vista d'engrapar tendeixo a ser una persona bastant "espartana", jo tampoc em puc escapolir d'un context que facilita i incentiva menjar més del compte i més del que en mi és habitual. Per tant, ni que sigui per motius terapèutics, algun que altre dia sortiré a córrer. I a més, hem d'agafar una mica el to perquè ens espera la Sant Silvestre d'Avinyó. Però d'això ja us en donaré més detalls al seu moment.

Total, que no us marejo més amb tanta xarrameca i us deixo la meva felicitació personal. Res, una simple foto amb les meves sabatilles (encara amb el fang de la sortida d'ahir) guarnides amb uns quants ornaments típics d'aquestes dates, doncs no tinc temps ni traça per fer una cosa molt més sofisticada. I a més, de vegades la simplicitat és millor que la complexitat (és clar que això ho devia dir algú que amb prou feines sabia com connectar el seu ordinador). Només us demanaria un favor: que hi torneu sans i estalvis per continuar llegint el bloc i jo em comprometo a seguir omplint-lo de continguts (espero que interessants).



4 comentaris:

  1. Bones festes company!. I sobre tot un molt feliç i atlètic 2011, que segur que ens portarà moltes i agradables sorpreses en forma de d'entrenaments, curses, o fatàstiques cròniques com les del teu bloc.
    Una abraçada!.

    ResponElimina
  2. Hola Ernest, igualment per a tu i els teus (és el vostre primer nadal amb el Pol). I com a bons desitjos per a l'any vinent, no estan gens malament però ja veurem després com acaba el 2011. Mentre puguem anar fent com aquest, ja em sentiré satisfet. No hem de demanar la lluna ni peres a un pomer!

    Una abraçada. Per cert, alguna Sant Silvestre?

    ResponElimina
  3. JC!
    Molt bones festes i que el teu Nadal sigui estupendu i que el 2011 sigui encara més bo, plé de curses, alegries i somriures!
    Una abraçada molt forta, Raul.

    ResponElimina
  4. Raul,
    Gràcies a tu. No sé si el 2011 serà un any ple de curses o amb tantes com els dos anteriors però farem les que podrem i ens agradin més.
    Gràcies per ser un seguidor fidel del bloc.
    I no t'ennueguis amb els torrons.
    JC

    ResponElimina